parandus
parandus
ma kirjutasin aadressi valesti aga võibolla saite ka ise aru aga igaks petteks kigjutan üle see on http://www.izhmash.ru relva nimi RECORD see on jahirelvade alaliigi all.Kirjutage oma arvamisi kindlasti.Kavatsen sellist endale soetada.
no mis seal arvata, vägev püss aga
1. see pole mitte jahirelvade all, nagu kirjutad, vaid sportrelv ja vastavate näitudega
2. s t et pikk raud ja tõenäoliselt paks ka,
3. kõige tulemusena relva kaal täislastis oma 6 kg
Ühesõnaga, mitte jahirelv vaid sportrelv, ehkki tahtmise korral saab iga püssiga jahti pidada, eriti pukist ja toelt.
Ise küll ei ostaks.
1. see pole mitte jahirelvade all, nagu kirjutad, vaid sportrelv ja vastavate näitudega
2. s t et pikk raud ja tõenäoliselt paks ka,
3. kõige tulemusena relva kaal täislastis oma 6 kg
Ühesõnaga, mitte jahirelv vaid sportrelv, ehkki tahtmise korral saab iga püssiga jahti pidada, eriti pukist ja toelt.
Ise küll ei ostaks.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
oot-oot, ikka ilma optikata 4,3 kg.
No on siiski sportrelva mingil viisil nuditud variant, ei tea ja näe ei raua pikkust ega paksust.
Ja veel vaata seda optika kinnitust - praktiliselt ühest kohast hoiab. Väga kergelt läheb paigast ära, mul selline kogemus spordikaga, pole mingit kõksu vajagi, vaid kerge toetamine ja kõik.

Ja veel vaata seda optika kinnitust - praktiliselt ühest kohast hoiab. Väga kergelt läheb paigast ära, mul selline kogemus spordikaga, pole mingit kõksu vajagi, vaid kerge toetamine ja kõik.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!