Mul samad küsimused,mis Honkomehel,ainult plastikute kohta .Käisin täna hommikupoole oma vanade puusuuskadega metsas.Oh,küll võttis ikka pakid alla.Kodus panin kohe uutele plastikutele klambrid peale ja põllule katsetama.Ah sa mait,kui head libedad on .Ainult tagurpidi libiseb rohkem kui edaspidi .Ilma keppideta edasi ei saagi.Äkki oskab keegi õpetada,mida ja kuhu määrida.
sooviku kirjutas:...Käisin täna hommikupoole oma vanade puusuuskadega metsas.Oh,küll võttis ikka pakid alla.....
jõudsin kah just tagasi kelguga sööta välja vedamast, hea oli puusuuskadega sõita - lükates ja allamäge libises (salvokas tükkis kandadesse libisema, plast lippas paremini), mäkke ronida sai rahulikult sammu, st et võttis natuke alla kinni, mis sõitmist ei takistanud ehkki kiirus muidugi langes eelmiste kordadega võrreldes. Tänane kraad oli -2, aga 5-10 külmakraadiga lippas ainult tõrvatud puususk kah, aga pidamist polnud. Soovikul ju lihtne, tänapäeva suuskadele oskavad spordipoodidest ikka soovitada ja õpetada.
sooviku kirjutas:Mul samad küsimused,mis Honkomehel,ainult plastikute kohta .Käisin täna hommikupoole oma vanade puusuuskadega metsas.Oh,küll võttis ikka pakid alla.Kodus panin kohe uutele plastikutele klambrid peale ja põllule katsetama.Ah sa mait,kui head libedad on .Ainult tagurpidi libiseb rohkem kui edaspidi .Ilma keppideta edasi ei saagi.Äkki oskab keegi õpetada,mida ja kuhu määrida.
Murdamaa suuskadega kestis minul see teip pea 300km enne kui ära kulus. Sõitsin nullist kuni -19C. Olin ise alguses äärmiselt skeptiline sellise nn universaalse asja suhtses, aga tuleb tunnistad, et toimib edukalt. Ei kartnud ei oksi ega okkaid. Ehk kannatab ka laiade suuskadega kasutada. Rex Pidamisteip Universaal | +5...-20°C http://www.nevene.ee/?91,93-rex-pidamis ... -20%C2%B0c
Minu arust on seal üleval küllalt suurelt kirjas KONTAKT.
OÜ NEVENE Reg kood: 11074504 KMK nr EE100966837 Asukoht: Tartu Telefon: +372 53952278 E-post: info(at)nevene.ee Pank: SEB Pank AS A/a nr.: 10220040539013
Kõige lihtsam seda teada saada on otse müüja enda käest küsides.Ja siis on veel seal valikuvõimalus "edasimüüjad".Valid aga omale lähima välja ja astud lihtsalt läbi ning nõuad tõde.
Kodustest vahenditest olen määrimiseks kasutanud tavalist valget küünalt. Hõõrud suusatalla parafiiniseks, tõmmad klotsiga siledaks ja annad aga minna. Klots on mingist korgitaolisest materjalist(nagu shampusekork).
andrus kirjutas:....Ja siis on veel seal valikuvõimalus "edasimüüjad".Valid aga omale lähima välja ja astud lihtsalt läbi ning nõuad tõde.
no selle edasimüüja elik Maratonsport Võrus käest ma küsisingi, et kas midagi puusuuskadele sobivat on? Ja vastuseks pärast pikka vaikust tuli et ega ikka pole. Aga nende tarkuses pole ma mitte kindel ... äkki on keegi katse-eksituse meetodil targaks saanud?
honkomees kirjutas:no selle edasimüüja elik Maratonsport Võrus käest ma küsisingi, et kas midagi puusuuskadele sobivat on? Ja vastuseks pärast pikka vaikust tuli et ega ikka pole. Aga nende tarkuses pole ma mitte kindel ... äkki on keegi katse-eksituse meetodil targaks saanud?
Pidamist annab see teip ka puusuuskadele küll, kui aga kunagi peaksid suuski sellest teibist (jääkidest) puhastada tahtma, siis pead puiduni välja lihvima. Praegu kasutan seda plastikpõhjaga rootsi sõjaväesuuskadel ja tõepoolest on tominud iga ilmaga.
Ma nägin täna kuidas neid puu suuski määriti küünalde ja veel igasugu pahnaga.Mitte muhvigi kasu polnud
minul toimis täna küll hästi. Hommikul luuret tehes käisin ilma määrimata suusaga ja oli korralik lumekiht suusa all. pärastlõunat kui jahti tegime kasutasin määritud suuska ja ei jäänud üldse lund alla. Isegi liiga libe oli(ilma keppideta oli raske liikuda, andis liiga palju tagasi)
honkomees kirjutas:Soovikul ju lihtne, tänapäeva suuskadele oskavad spordipoodidest ikka soovitada ja õpetada.
Käisin täna siis Hawai Expressis (peaks olema küll kõva nimi,või mis ) pidamise määret küsimas.Kui teipi mainisin,siis see tehti kohe maha ja anti mingi pulk.Kästi peale(st.alla)määrida ja korgiga üle tõmmata.Kodus nii tegingi,kuidas spetsid õpetasid ja.......ikka rohkem tagasi,kui edasi.Plastiku omanikud,aidake suusad pidama saada!Libedust juurde pole vaja .
Ei oskagi kohe aidata, omal ilma igasuguse määrdeta liiguvad ikka õiget pidi paremini. Kas tagasilibisemist takistav ribiline osa ikka on suuskadel? Vaevalt, et ilma selleta küll suuski toodetakse üldse, aga siiski.
honkomees kirjutas:Soovikul ju lihtne, tänapäeva suuskadele oskavad spordipoodidest ikka soovitada ja õpetada.
Käisin täna siis Hawai Expressis (peaks olema küll kõva nimi,või mis ) pidamise määret küsimas.Kui teipi mainisin,siis see tehti kohe maha ja anti mingi pulk.Kästi peale(st.alla)määrida ja korgiga üle tõmmata.Kodus nii tegingi,kuidas spetsid õpetasid ja.......ikka rohkem tagasi,kui edasi.Plastiku omanikud,aidake suusad pidama saada!Libedust juurde pole vaja .
Sa siis sama targalt spordipoest tagasi kui minagi oma puusuuskadega - eks see nende määrimine nii võistlusteks või trenniks, selle päeva ilma järgi, mul aga vaja et viskan talve algul auto kasti ja kui vaja siis kähku alla ja metsa, pole tarvis ju erilist libisemist, peaasi et alla ei korja ja päris tagasi ei lase ... sihukest universaal asja nad vist ei tunne ja ei oska soovitadagi