Leidsin juhuslikult selle foorumi üles.
Olen omanud juba pikemat aega (ca5a) IZH-61 mis sai ostetud venemaalt 100USD eest ja siis lisaks tasco optika (oli vist 4x20 - võin eksida hetkel)
Algul ostsin selle puhta huvipärast ning nö. käe harjutamiseks. Kuid viimasel aastal huvi aina kasvas.
Muidugi algul ei omanud tähtust see algkiirus ja kuhu see kuul lõpuks välja jõuab, kuid sihtmärgig liikusid aina kaugemale ja muutusid väiksemaks.
kuna pole eriline spetsialist (veel) siis ei otsi ma kallist isendit, ja tahaksin komplekti just optikaga kohe.
Jäi silma siis selline:
http://www.jahipaun.ee/?leht=3&mod=epoo ... toode=1747
poes pole veel uurimas käinud, kuid enne ostku kindlasti tahan oma käega katsuda.
Kui kellegil on veel ehk mingit ideed kust Tallinnas saaks vaadata relv+optika kuni 4000.-/255eur siis oleks tore.
mõni küsimus:
*väljas külmaga metall ju läheb nö. väiksemaks ja soojas paisub - kuidas mõjutab see õhupüssi? (IZH`i olen kasutanud mõni tund vahest nii umbes -10 temp juures)
*kas keegi omab antud toodet "ruger elite hawk" ja kuidas on vastupidavus ?
*kuna ühe nädalavahetusega ma võin lasta kuni 1500 lasku siis kas äkki on parem õlitada toru mingi teatud intervalli pärast, et tagada maksimaalse täpsuse ja jõudu ?
tänud ette neile kes vastavad