Katkised Räätsad ilma tsekita...
Katkised Räätsad ilma tsekita...
Tere ostin räätsad 100 euri MatkaSpordis , peale esimest metsas käiku olid alt puruks. Poes olles ma tsekki ei võtnud ja nüüd ei sa ära vahetada. kas kellegil on seda tsekki. Parem kui oleks pärnust ostetud. all on see aadres millised need täpselt vällja näevad. Minu meil on martsot@hot.ee ...AIDAKE HÄDAST VÄLJA
http://www.matkasport.ee/msweb.nsf/page ... vevarustus
http://www.matkasport.ee/msweb.nsf/page ... vevarustus
Re: Katkised Räätsad ilma tsekita...
Kui maksid kaardiga, prindi internettpangast makse laekumine ja uuesti poodi.Teineasi on see et ega nii sügava lumaga nüüd räätsadega käida.
-
jants kirjutas:Kui maksid kaardiga, prindi internettpangast makse laekumine ja uuesti poodi.Teineasi on see et ega nii sügava lumaga nüüd räätsadega käida.
Eks räätsad ole jah rohkem ikka rohu peal kõndimiseks mõeldud

Kuska, oled sa juba Matkaspordis käinud rääkimas või arvad, et ei saa ära vahetada? Kui kaardiga maksid, siis jah abiks interneti pangast välja lastud maksekinnitus.
Või kui oled nende klient(füüsilist kliendikaarti neil ei ole- kui oled registreeritud, siis enda IK ütlemisel saad alet-Tallinnas igatahes nii asi toimib), siis sealt saab ka ostu välja võtta. Seda aga tuleb mõnele müüjale lihtsalt meelde tuletada 

ikka lõbusalt
Mul küll teise tootja omad,aga tahaks teada mis koht nõrgaks jäi.
ma maksin sulas ja ei registreerinudka ennast sinna.nii et üks raske juhus
Katki on need alumised postid mis täpselt jala all on. Lumi jääb sinna vahele ja muutub jääks ja nii nad keharaskuse all puruks lähvad.
Katki on need alumised postid mis täpselt jala all on. Lumi jääb sinna vahele ja muutub jääks ja nii nad keharaskuse all puruks lähvad.
-
Noh, ja mis poest öeldi siis?
Ei ole mõtet enneaegu püssi põõsa visata ja "nutta", mine räägi ikka inimestega. On ka arusaajaid kaupmehi! Ma siis foorumiski paari tean.
Teinekord on mõistlik jutt rohkem abiks kui jupp paberit.
Ei ole mõtet enneaegu püssi põõsa visata ja "nutta", mine räägi ikka inimestega. On ka arusaajaid kaupmehi! Ma siis foorumiski paari tean.

Teinekord on mõistlik jutt rohkem abiks kui jupp paberit.
kuska kirjutas:ma maksin sulas ja ei registreerinudka ennast sinna.nii et üks raske juhus
Mõistlik oleks siiski poes ära käija ja nt. juhatajaga rahulikult vestelda, nii sama võibolla ei taheta võtta aga paku välja varijant, et ostad teised asemele, nendel räätsadel (Baldas Special) oli see tüüpviga, ka meie saatsime 10 paarist 4 tagasi ja tellisime klientidele EVO'd asemele (muidugi juurdemaksuga).
poes öeldi et kui tsekki ei ole ja liikmeks pole teinud siis ei sa midagi teha. Kas kellegil ei ole tuttavaid ka kellel sellised räätsad on.