Laenan rohelise raamatu
Laenan rohelise raamatu
Niiviisi, kes saab laenata paariks kuuks mulle nn rohelist jahimehe käsiraamatut või mis ta nimi täpselt oligi. Tütrekesel vaja jahieksam teha!
Ehk siis keegi mind tundvatest Võru, Põlva või Tartumaa meestest võiks abiks olla...
Thnks!
Ehk siis keegi mind tundvatest Võru, Põlva või Tartumaa meestest võiks abiks olla...
Thnks!
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Re: Laenan rohelise raamatu
no see uus selline rohkem pildi- ja juturaamat, see mul olemas kah. Vana oli ikka asjalikum, praktilise jahinduse poole päält.
Kui Tiidul kahju pole ja kokkusaamise aeg ja koht klapib, siis teeme kaupa. Eks kõllan, üks kõige kiirem lahke pakkumine oli veel telefonile. Eks sõltub sellest liikumise graafikust, et kuidas kokkusaamise võimalus on.
Kui Tiidul kahju pole ja kokkusaamise aeg ja koht klapib, siis teeme kaupa. Eks kõllan, üks kõige kiirem lahke pakkumine oli veel telefonile. Eks sõltub sellest liikumise graafikust, et kuidas kokkusaamise võimalus on.
-
Uus raamat tore lugemine ikka. Näeb ilus välja ja puha.
Mis aga puutub selles raamatus relvadega haakuvat teemat siis see on ikka puhas komöödia.
Ma arvan, et kui kirjutaja ei viitsinud(arvan et oleks võimeline kui sooviks) seda teemat käsitleda, oleks võinud selle eelmise sajandi alguse taseme "puhatajura" hoopis välja jätta. Asjad on ikka jupi edasi arenenud vahepeal.
Mis aga puutub selles raamatus relvadega haakuvat teemat siis see on ikka puhas komöödia.
Ma arvan, et kui kirjutaja ei viitsinud(arvan et oleks võimeline kui sooviks) seda teemat käsitleda, oleks võinud selle eelmise sajandi alguse taseme "puhatajura" hoopis välja jätta. Asjad on ikka jupi edasi arenenud vahepeal.
Minu teada seda relva värki käsitles seal veel Kaupo (või mingit osa). 

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
kakuke kirjutas:Minu teada seda relva värki käsitles seal veel Kaupo (või mingit osa).
eessõnas tänab autor Aleksejevi Vollit relvapoolse osa ülevaatamise eest, nagu ma mäletan...
Nii ta on tõesti. Kuskilt millegipärast valesti meelde jäänud.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Mis selle raamatu nimi on ja kes on autor ?
- aadu kadakas
-
Soovitan mõlemad läbi lugeda. Uuem kindlasti, sest eksam on selle põhjal koostatud