Lööknõel
Lööknõel
Tere!
Probleem siis selles et sain oma IZ-12 ne ilusaks tehtud ja juba reustareerimise käigus nägin et lööknõel kahtlane, kui kokku ladusin siis lööknõel tuli nii palju välja et ei saand enam püssi lahti murda, võtsin laiali ja lööknõel katki. Kas teab keegi relvapoodi või jahipoodi kus IZ-12 nele lööknõela saaks?
Tänud!
Probleem siis selles et sain oma IZ-12 ne ilusaks tehtud ja juba reustareerimise käigus nägin et lööknõel kahtlane, kui kokku ladusin siis lööknõel tuli nii palju välja et ei saand enam püssi lahti murda, võtsin laiali ja lööknõel katki. Kas teab keegi relvapoodi või jahipoodi kus IZ-12 nele lööknõela saaks?
Tänud!
Re: Lööknõel
kahjuks selline ei sobi...
minul vaja sellist mis meenutab nagu seent, mille "kübaral" on veel üks kitsam ora, mille ümber läheb tagastus verdu ja mille ots lööb sütikule, "seene kübar" piirab nõela liikumis ala, ja "seene jalg" mis on u. 4 mm jäme, läheb läbi augu lehtverdust lööknõela vedrule...
püss aastast 58 nii et kas enam tehaksegi sellise ehitusega lööknõela
minul vaja sellist mis meenutab nagu seent, mille "kübaral" on veel üks kitsam ora, mille ümber läheb tagastus verdu ja mille ots lööb sütikule, "seene kübar" piirab nõela liikumis ala, ja "seene jalg" mis on u. 4 mm jäme, läheb läbi augu lehtverdust lööknõela vedrule...
püss aastast 58 nii et kas enam tehaksegi sellise ehitusega lööknõela

Vanasti sai selliseid vidinaid politseist,relvadelt,mis läksid mahakandmisele.Äkki saab praegugi.
Sain oma IZ-54-le Tartust läbi Jahipauna.Viisin relva sinna ja 2-e päevaga asi korras,2 nõela tagavaraks ka.Küsiti vist 150 EEK-i kui mälu ei peta.Eelnevalt helista 7303838.
Alati on rohkem kui 2 võimalust!
leidsin täna rakveres anome kauplusest lööknõelu, IZ-18,-27 ja -54 aga minu omale ei olnud, üks nägi välja küll selline nagu mul vaja aga pikem ja jämedam, isa pakkus välja et ehk õnnestub ise treida see...
Hea materjal lööknõela ja vene vindi tõmmitsa jaoks on kaarutja pii.
kaspars kirjutas:leidsin täna rakveres anome kauplusest lööknõelu, IZ-18,-27 ja -54 aga minu omale ei olnud, üks nägi välja küll selline nagu mul vaja aga pikem ja jämedam, isa pakkus välja et ehk õnnestub ise treida see...
Minule tegi üks soome relvameister Beretta püstolile vene vindi nõelast.Sai hea.
hundikütt kirjutas:Vanasti sai selliseid vidinaid politseist,relvadelt,mis läksid mahakandmisele.Äkki saab praegugi.
Hundikütt, äkki valgustad, mis piirkonnast võiks politseist selliseid detaile küsida?
...kohe metsa...
Tean,et kunagi oli Pärnus selline võimalus,et hävitamisele minevatelt relvadelt sai vajaminevaid vidinaid.Muidugi mitte selliseid ,millel nr peal,ikka kas luku osi,pära või midagi taolist.Olen ise ka läbi tuttava saanud sealt kirbu ja rihma kinnitus aasad.Aga nagu mainisin ,oli see hulk aega tagasi.Kas praegu ka toimib,ei tea.
anomes ütles ka et küsi politseist, aga ütles ka seda et igaühelt ei saa küsida, kui siis tutvuste kaudu...
Kaspars kas mõnda asjatundlikku treialit ei tunne? Kui Rakvere ja +15 km palju pole siis saan sulle numbri anda. Ehk saab abi.
Tänud achtung!
Aga mu isa ütles et ta saab hakkama küll
Aga mu isa ütles et ta saab hakkama küll

Tere jälle!
Kahjuks siis probleem endiselt õhus, kuna treipink pole nii täpne, et saaks täpselt õige kuju.
Nii siis, kas on ehk keegi vahepeal märganud mõnda poodi kus igasuguseid lööknõelu müügil, või on kellelgi mõne tubli relvameistri kontakte?
Tänud igaljuhul!
Kahjuks siis probleem endiselt õhus, kuna treipink pole nii täpne, et saaks täpselt õige kuju.
Nii siis, kas on ehk keegi vahepeal märganud mõnda poodi kus igasuguseid lööknõelu müügil, või on kellelgi mõne tubli relvameistri kontakte?
Tänud igaljuhul!
Aga haara siis esmalt tel ja helista näiteks Tartusse Traperisse ja uuri, kui püss neile viia, kas siis saaks seal selle asja korda ajada.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
nii õige talitada neh, ma arvan et Volli teeb selle tühiasja korda ja ju tal ka juppe leidub või ise vajadusel teebkakuke kirjutas:Aga haara siis esmalt tel ja helista näiteks Tartusse Traperisse ja uuri, kui püss neile viia, kas siis saaks seal selle asja korda ajada.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!