Õnnestus endalgi selle aasta esimene tabada Oli teine 30 kg. Päeval peab ikka korraliku luure tegema, et õhtul oleks koht kuhu minna. Oli auk kus välja käis ja tuli ka alles 19.00
Kui sa Mürka nende koberitega laiamist ära ei lõpeta ei saa ma öösiti enam magada.Ma juba nädal aega luuranud ja istunud.Ei liigu meil veel eriti neid.
andrus kirjutas:Kui sa Mürka nende koberitega laiamist ära ei lõpeta ei saa ma öösiti enam magada.Ma juba nädal aega luuranud ja istunud.Ei liigu meil veel eriti neid.
laiab neh, mul ka veel ühes kohas oli hakanud kaldaaugust välja käima, istusin kuni 19.45 ära, ilm pilves ja pimedaks läks, koprast ei elumärkigi. Mõnikord oli ikka kuulda kuda pesas/urgudes möllavad, täna vaikus.
Sai kaa eile käidud istumas, aga näe kobrast ei tulnud ometi näha lume peal, et usinasti väljas käidud. Ise arvan, et kõva tuulega ei taha loom välja tulla ja tegutseb urus. Ise jään paremaid ilmasid ootama.
Oodake natuke veel,las ilmad lähevad vähe soojemaks-tuulevaikse ja päikselise ilmaga tulevad juba päeval ennast kenasti soojendama. Endal õnnestus ka mõni päev tagasi üks
mõtlesin ka eile et mis ma istun siin jõe ääres siukse tuulega, aga siis ikka üks lollike leidis oma lõpu ca kell 20:00. Tuli veel alt poolt tuult. siis selgus et mul taskulamp lahjaks jäänud ja suusatasin autosse uue aku järgi. Leidsin üles ka. ca 10kg poeg