Pilte kordaläinud jahipäevast
-
Re: Pilte kordaläinud jahipäevast
Siledast ja haavliga jah.
Tundusid jube rasvased veel aga naha alune oli üllatavalt puhas.

Varakult olid maiustamas need elukad või?
-
Hubert kirjutas:Varakult olid maiustamas need elukad või?
Õhtul üheksa ajal olid juba platsis.
Teema maru vaikseks jäänud, ei tea kas enamust painab sama jama, et õigel ajal kipub fotokas koju jääma või pildi tegemine ei tule lihtsalt meelde? Panen siis paar pilti mis endal tekkinud on.
Seaga oli lugu väga lihtne. Olid kambaga ühel juuli hommikul kell 5 (päris valges juba) sõiduteest ca 150m eemal nisupõllus, ninad püsti ja söömine käis. Kuna neil kusagile kiiret ei paistnud olevat, siis ei hakanud mina ka kaugelt laskmisega kiirustama. Parkisin rahulikult auto tee äärde ära, panin kummikud jalga(mugav jahimees sõidab kodust tulles autos plätudega) ja fliisi selga, võtsin kotist püssi ja asusin siis mööda olematut tehnorada neile lähemale hiilima, kuna valmistumise ajaga olid nad natuke kaugemale liikunud. Jõudes ca 50m kaugusel sai valitud see kesik karjast välja. Lask läks keset kere selga, kuna kesikutel oli see ainus koht, mis viljast välja paistis.
Hallhaigur sai lastud nüüd sel nädalal. Oli teine kalal ja võttis korraliku ahvena välja. Lendas siis heinamaale oma suurt saaki sööma. Mõtlesin hetke, kuna eelmisel päeval olin samas kohas rebasest mööda lasknud, kuid hing ei andnud rahu ja tuli pauk ära teha. Maad ca 130 meetrit ja elu esimene haigur käes.
Seaga oli lugu väga lihtne. Olid kambaga ühel juuli hommikul kell 5 (päris valges juba) sõiduteest ca 150m eemal nisupõllus, ninad püsti ja söömine käis. Kuna neil kusagile kiiret ei paistnud olevat, siis ei hakanud mina ka kaugelt laskmisega kiirustama. Parkisin rahulikult auto tee äärde ära, panin kummikud jalga(mugav jahimees sõidab kodust tulles autos plätudega) ja fliisi selga, võtsin kotist püssi ja asusin siis mööda olematut tehnorada neile lähemale hiilima, kuna valmistumise ajaga olid nad natuke kaugemale liikunud. Jõudes ca 50m kaugusel sai valitud see kesik karjast välja. Lask läks keset kere selga, kuna kesikutel oli see ainus koht, mis viljast välja paistis.
Hallhaigur sai lastud nüüd sel nädalal. Oli teine kalal ja võttis korraliku ahvena välja. Lendas siis heinamaale oma suurt saaki sööma. Mõtlesin hetke, kuna eelmisel päeval olin samas kohas rebasest mööda lasknud, kuid hing ei andnud rahu ja tuli pauk ära teha. Maad ca 130 meetrit ja elu esimene haigur käes.
http://beta.album.ee/antilaht
Natuke teistsuguse nurga alt pilte.
https://picasaweb.google.com/1173630925 ... t21August#
https://picasaweb.google.com/1173630925 ... t21August#
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
COOL kakuke...tõsine tööpäev 

-
Hommikune hiilimisjaht
Viimati muutis MetsaTroll, K Sept 21, 2011 9:54 pm, muudetud 1 kord kokku.
Tegu siis eelnevalt haavatud loomaga. Oli teine vett ümbritsevale põnkale läinud. Taksiga poleks antud olukorras midagi teinud:(
Tubli saavutus koerte poolt.
Huvitav musta värvi rebane. Ise pole sellist kohanudki.
Ilmselt hõberebase ja metsarebase ristand. Sõbral jooksis õue süsimust, ainult sabaots ja koonu pool veidi oli valge, pean otsima, kuskil arhiivis on pilt ka, kusjuures suvine pilt.
Ise olen metsas ristandit näinud ja pesakonda samuti, Lugu on küll vana, sellest ajast, kui Rakvere külje ääres Tõrmas palju puuriloomi plehku sai ja nad metsa putkasid, sealt siis pärit need ristandid mandri peal. Olin siis nii 20 aastakest vana ...
Kas Saardes on ka hõberebsiku kasvatus olnud, seda peaksid vanemad mehed ehk mäletama.
Rebusk ise väga kena.
Ise olen metsas ristandit näinud ja pesakonda samuti, Lugu on küll vana, sellest ajast, kui Rakvere külje ääres Tõrmas palju puuriloomi plehku sai ja nad metsa putkasid, sealt siis pärit need ristandid mandri peal. Olin siis nii 20 aastakest vana ...
Kas Saardes on ka hõberebsiku kasvatus olnud, seda peaksid vanemad mehed ehk mäletama.
Rebusk ise väga kena.
Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.
meil on siin neid rebasefarme olnud küll. Ja neid pani isegi plehku. Aga see ju nii ammu. See rebane aga paari aasta tagune. Ma olen ühte sellist veel näinud. Ja samas olen näinud praktiliselt valget rebast. See elas mere ääres roogudes.
Trophy Hunter
See võib välja lüüa ka kümme põlvkonda hiljem, kes teab, ehk rohkemgi põlvkondi.
Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.