Põdrakoerte pesakonnad kevadeks.
Põdrakoerte pesakonnad kevadeks.
Tere,
Paluks ka siit abi, kui keegi teab, et kellegil, või on endal tulemas Halli norra põdrakoera pesakond siis oleks tore kui mulle siin või privaatsõnumiga veidi infot anda. Oleks kindel soov kevadel kutsikas soetada kuna vana jahikaaslane sai õnnetult hukka. Tänud juba ette ära!
Paluks ka siit abi, kui keegi teab, et kellegil, või on endal tulemas Halli norra põdrakoera pesakond siis oleks tore kui mulle siin või privaatsõnumiga veidi infot anda. Oleks kindel soov kevadel kutsikas soetada kuna vana jahikaaslane sai õnnetult hukka. Tänud juba ette ära!
Re: Põdrakoerte pesakonnad kevadeks.
Upitaks natukene, äkki kellegil mingit infot liikvel!
-
Mul sõbra koeral toimus veebruari algul paaritus.Sõbra koer küll hea jahikoer ,tehtud katse seale ja põtra ajab ka.Isal pidi ka seakatse tehtud olema ja lisaks soomes tehtud põdrakatse.
Kui jumal annab peaksid aprilli algul sündima.
Kui jumal annab peaksid aprilli algul sündima.
Kui palju palutud pole siis ehk saaksid privasse ka mingit kontaktinfot läkitada 

Upitaks siis veelkord. Mõningad pakkumised olemas.
Uuriks siis kas kellelgi ka Tiit Juursalu norra põdrakoerte pesakondadega kokkupuudet on. Kuidas kutsikad tööle hakkasid jne ... ?!
Uuriks siis kas kellelgi ka Tiit Juursalu norra põdrakoerte pesakondadega kokkupuudet on. Kuidas kutsikad tööle hakkasid jne ... ?!

Minul on Juursalu käest saadud varsti viieseks saav isane koer. ei ole midagi halba öelda, ajab nii põtra kui siga ja nii mõnigi loom tänu temale lastud. siit aga küsimus kas kellegil on soov lasta paaritada sama tubli emasloomaga.
Norrakaga on üldiselt nii, et neil on tööle hakkamise protsent väga kõrge. Kui just ise mingit väga kurja viga sisse ei viska. Ja tööle hakkavad suht noorelt. Mina enda koera eest lasin esimesed põdrad kui koer oli 10 kuune.
Jaan Juhuse sõbra koer on tõesti asjalik. Jahis on end tõestanud küllaga. Ajab põtra ja siga ega ei põlga ka karuga rinda pista.
küll siga pori leiab
Pühapäeval käidud koera omaniku juures kutsikaid kaemas. Päris tegijad juba. Peremehe sõnul on veel vabu kutsikaid. Kellel huvi võtke ühendust Raivo Saare´ga mob.5135670
küll siga pori leiab