Ristsõna
Re: Ristsõna
sussver kirjutas:Küsimus siis selline, et lahendasin ristsõna ära aga ei oska kuhugi neid vastuseid saata.Mingit infot nagu ei ole ajakirjas sellekohta. Oskab keegi nõu anda?
Krt. aga kas peabki koguaeg ära saatma? Äkki see oli enese teadmiste kontrolliks või nii?

Saata tuleb, kui soovi on , ajakirja toimetusse Kuristiku 7. Ja kui õnne on ,saad kruusi!
Ma igatahes mitu aastat tühja tuult taga ajanud!
Õnne!
Ma igatahes mitu aastat tühja tuult taga ajanud!
Õnne!
Ei tea kas mailile ei või siis saata?
Ma kunagi saatsin ka aasta jagu neid meilile. Ei saanud ühtegi kinnitust et neid keegi kunagi lugenud oleks ja kohe ära ei kustutanud. Võimalik, et mingi loosimine siiski toimub, aga mis alusel ja kas meilile saadetud vastused ka arvesse lähevad...? vaadates seda hulka (a la 30 vastust toimetusse... 14 000 eksemplari juures), mille vahel tass loosimisse läheb, siis tundub, et süsteem ei toimi. Kui ma vähegi teaksin, et minu saadetud vastused arvesse lähevad, saadaksin neid edasi, seniks, tõesti, on niisama neid tore lahendada.
ps. Koomiksi kadumisest on maru kahju.
ps. Koomiksi kadumisest on maru kahju.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Lahendan ka EJ-i ristsõna niisama lusti pärast. Endalgi samad kahtlused, et ei võeta ehk arvesse. Postkaarti küll saata ei viitsi (olen saatnud ka mingi aeg)
Koomiksi kadumisest on suisa hea meel!

Koomiksi kadumisest on suisa hea meel!
Aga mina võitsin küll tassi millalgi, saates vastused e-maili teel. Nii et keegi ilmselt ikka loeb ja loosimisel arvestab