Lõbus kohe lugeda...raiume pähe ja jälle see jura...jne. Küsisin arvamust kas kellegil on kogemust ja mis on arvamused...mitte aga moraaliloengut
Muuseas sarvikule, ei ole Nosler Ballistic Tip kasutanud 30-06, küll aga AccuBond'i (165gr)...seda küll Aafrikas ja kohaliku PH relvast, kus 45 tolliste sarvedega kudu kukkus 80-90m öise culligu ajal nagu niidetud...kuul, mis lastud vasaku esijalale (väikese tagant nurga alt) läbis looma nagu niuhti...väljudes teiselt poolt. Kudu nagu teada on selline suure hirvepuull mõõtus loom...mis juhtuks kordades kergema loomaga nagu kits ei oska hästi ette kujutada

aga mõjuv kuul on kindlasti
Seetõttu hää kakukese kiri, mis soovitab enne millegi muu pääl proov teha (näit kataloog või rebane). Eks ma peagi proovima, kuna mu Blaser on uute kuulide vastu siiani olnud suht jonnakas...ainus, mis tõesti hästi jookseb on Lapu Mega...ainult et 12g (185gr) esijalga tabades või esijala/jalad unustada...pariaml juhul saab hakkliha

selline vähemalt minu kogemus aastatega ja uue kuuli otsingu põhjus
eesmärgiks olen seadnud alla 130gr kuuli, mille seenestumine mõõdukas...kas on selles osas kogemusi