Sa liitusid foorumiga 12 Mai k.a.Kommentaare juba rohkem,kui mõnel n.ö.veteranil 5 aastas jooksul.Omadest kogemustest julgen oletada,et niimõnigi sinu väide tehakse maatasa.K.a. ka minu poolt,kui võimalust näen.
Hetkel ütlen vaid,et ära too näiteks meerikat-seal igas osariigis omad seadused.Näiteks Connecticut-s,kus mu USA kodanikust lihane vend elab(kunagi käisime jahil isa + 3 venda ja koer kah-siis naerdi,et põdralt perele 1 kints ja ülejäänu jagame ära) on vinraudsega jahipidamine üldse keelatud.Netist pole viitsinud kontrollida,kuid SKYPE iganädalastest kontaktidest lähtuvalt see nii ongi.
Nii et teooria siin ei pruugi toetust leida-isegi,kui oskad keelt mõnest rohkem-alati leidub ka parem keeletundja.Ja relvatundja.Ja moonatundja.Ja konkreetse uluki peale kogenum kütt!

Mina ise lähen leili vaid siis,kui seatakse kahtluse alla minuga tõesti aset leidnud faktid.Kui ma millestki valesti aru saan,siis OK,aga kui süüdistatakse valetamises,siin kahjuks mul hea mälu

Ja tou rusikaga on ainult filmides atraktiivsem,kodanik maas,silm sinine,lõug paistes.Õigesse kohta õigel viisil isegi ühe sõrmega piisab inimese tapmiseks-aga seda siis kunagi kuskil õpitust,enam ei mäletagi kus,kuhu ja kuidas.