Ma ise mõtlin kah nende rõngaste peale ja hõõrdumisele...koolis oli füssa 5

Motorist kirjutas:Kakuke...esimestel aastatel kui mul 308 põhirelvaks oli (midland 2000), kasutasin kitsele/sokule kerget 8,6g Lapu soft point moona...mis selle nimi kahjuks ei mäleta.Täna seda moona nende listis enam ei ole...lasu tulemused kitsele suht samad, mida kirjeldasid. Purustused kõvad ja kui veel käsi veits vääratas ja kuul mao pool sattus, siis võttis kuuli väljumis avast soolikad kah kaasa ...
Läksin üle Lapu Mira'le (11,7 g vist), mis minu meelest meenutas kõvasti nosler partitioni (aga kindel pole)....tulemus kitsel kah sama mis 8,6g korral....aga põtra võttis kuradi hästi maha ja kuul jäi kaunilt sisse
...soomlased olevat sellele moona nimetanud peltohirven patruna
ei tea mis loom see põllupõder (otsetõlkes) on
...ju nad mõtlesid valgesaba hirve...
Nii lõpuks jõudisngi Lapu Megan, mis täna 30-06 eri kaaludega põhipadruniks
Nüüd otsin minagi kerget 100-130gr vähe "seenestuvat" kuuli kitsele, et teda ilusa müksuga pikali panna![]()
InterLock'i kasutanud pole, kuna siin müüdavad Hornady'd padrunid dearhunteris olid arutult kallidaga kauge ülemere rahvas kiidavad seda moona
nii et kui midagi mõistlikku kokku oled osanud nõiduda anna teistele kah teada...
wsm kirjutas:Tuttav teema.
Tuleks veel lasta kindluseks üks kolmene seeria. Kui seal ka 2+1 grupp, siis teinekord aitab kuulipaigaldusmatriitsi lühemaks keeramine 1/4 pöörde jagu.