RMK
Re: RMK
Ja kui mina ühes teemas tagasihoidlikku 6,4 euri per ha mõistuspäraseks pidasin, siis tembeldati mind ullikeseks ! Arvestades, et see on alles algus, siis süsteemi töölehakkamisel on hind peagi soovitud tasemel, arvestades asukohta, metsaala ja loomade rikkust.
- aadu kadakas
Näed sa, PS ka "välja sulanud".
Ega kõik autod turul ka maksa üle 50k euri, on ka kordi odavamaid liikvel. Sama ka jahimaadega ja sealt ka imestused. Ja kui mingit asja korraga liiga palju paisata turule, on ka hind sellest tingituna kindlasti miskit muud. Elame näeme.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
- aadu kadakas
Mõeldes metsanduse arengukava variandile ei imestaks ma eriti palju, kui senise jahikorralduse asemele hakataks sobitama mingit "uue aja" süsteemi, mis võiks sarnaneda erinevatele nö pakkumistasemetele. Otsustajad ju samad
Kogu selle kõige uue tuhinas aga kipub see "kõik müügiks" või "oksjon otsustab elu" minu jaoks lihtsalt lõppeks mõtetu olema.
Või peaks ka oma paarkümmend ha metsa rmk-le kasutada andma ning korjama paar eurot? Tegelikult oleksin ma need eurod nõus riigile kinkima, kui sealtpoolt natukene targemat käitumist täheldaksin.

Või peaks ka oma paarkümmend ha metsa rmk-le kasutada andma ning korjama paar eurot? Tegelikult oleksin ma need eurod nõus riigile kinkima, kui sealtpoolt natukene targemat käitumist täheldaksin.
Nõuka ajal öeldi selle kohta "pakazuhha" ehk näide, ja seda näidet oli hädasti teiste maaomanike hulluks ajamiseks vaja, mehed, näete millised summad hakkavad tasku tiksuma. See peaks seaduse loojaid kiiremini liigutama panema ja vankri ka libedamalt veerema.
-
Sel nädalal makstakse esimesele viiele eramaaomanikule välja tulu kokku 741,05 euro ulatuses.
Et siis aastane teenistus jahipidamise lubamise eest. Kõva sõna igaljuhul.

Joosep Käba kirjutas:Sel nädalal makstakse esimesele viiele eramaaomanikule välja tulu kokku 741,05 euro ulatuses.
kas siit summalt on korralikult maksutulu maha arvatud?
Pole looma, pole probleemi!