J: Tegelikult ma ei visanudki neid kesti maha, nad olid mul taskus ja taskurätti võttes äkki tõepoolest mõni pudenes maha.
I: Ei loe, rikkusid kohaliku omavalitsuse jäätmehoolduseeskirja, nüüd vormistame protokolli.
J: Ok.
Nats aja pärast tuleb inspektoril vajadus nina nuusata ning ta ei viitsi taskurätti võtta ning nuuskab maha. Seejärel sülitab maha.
J: Rikkusite selle KOV seadust, mille territooriumil viibime, ning mille kohaselt on antud valla piires maha sülitamine keelatud. (nii see tõepoolest mõnedes KOV-s on) Kas tunnistate ennast süüdi ja vormistate iseendale protokolli või helistan kohale vallaametnikud, kes koos kohaliku konstaabliga vajadusel sülje ekspertiisi toimetavad?
I: pobiseb midagi omaette arusaamatut
J: võtab telefoni ja helistab
Mõne aja pärast murrab inspektor ringi asjatades ja kesti otsides talle ette jäänud puuoksa ning astub mingi õitsva rohttaime peale, seda pöördumatult kahjustades.
J: Rikkusite jällegi meie valla heakorraeeskirja, mille kohaselt on puude, põõsaste ja rohttaimede kahjustamine keelatud. Hakkab jälle taskust telefoni võtma.
I: Tead mine sa ka ... krdi ... , ma teen sulle maksimumtrahvi kui veel mölised.
J: Te solvasite ja ähvardasite mind, mis on juba kriminaalkuridegu. Seejärel võtab taskust telefoni, milles olev diktofon on olnud kogu vestluse vältel sisselülitatud ja mängib viimase lõigu ette. Seejärel helistab kuhu vaja.
Eks jätkake kel viitsimist on