Relva teeb eriliseks see, et raud liigub lasu momendil tagasi ja lasku pole tunda. Päästik on tundlik, kes esimest korda lasevad, päästavad liiga vara või kogemata, nii et peab ettevaatlik olema. Sihik on diopter, varuosasid on võimalik Saksamaalt ja USAst tellida. Algkiirus on hetkel piisav, et kuulid kuuselauda ka 25 m sisenevad. Vedru vahetamisega ma ei kiirusta, kuna 8 a poja jõuab ise relva vinna tõmmata ja mul selle võrra elu lihtsam. Poisil on laskmine nii käpas, et kuni 20 m pealt tikutopsid kukuvad probleemideta. Relva täpsusega olen väga rahul, kasutan JSB exact kuule. Olen jõudnud arusaamisele, et sellest relvast ´JSB moonaga lastes on olemas ainult 1 eksimus- minu eksimus või tuule mõju. Relva ja moona pärast võivad kõik kuulid mõistlikult distantsilt ühte auku minna. Alljärgnevate märklehtede kommentaariks lisan, et relva suue oli juurde lisatud kaugusel märklehest, relv asetses kindlal pinnal, ei värisenud, ja andsin endast sihtimises/ päästmises parima, mis suutsin. 25 meetri märki oli väga kehva lasta, kuna nähtav oli vaid keskmine must täpp ja seda oli väga raske diopteri tsentrisse viia....
Tuul oli muutliku tugevusega lähemalt lastes see oluliselt tulemusi ei mõjutanud (minumeelest).