kakuke kirjutas:Ma ise näiteks jyrri sugustega ei viitsigi vaielda enam. Milleks vaielda mingisugustega, kes ALATI KÕIKE täpselt teavad ja kellel mingid ealised iseärasused?
Nagu näha, astusin jälle ämbrisse ja lasin ennast kaasa vedada.
kakuke kirjutas:Ma ise näiteks jyrri sugustega ei viitsigi vaielda enam. Milleks vaielda mingisugustega, kes ALATI KÕIKE täpselt teavad ja kellel mingid ealised iseärasused?
vollifedja kirjutas:Sama siin.
Aga kutse aeda endiselt jõus-et näitaks siis siin leelotamise asemel, mis moodi TAKS töötab, kui lugupeetud Yri pole varem näind.Ja aitab mulast.Ja polegi vaja rohkem vaielda.
Ega erinevaid tõuge peagi võrdlema.Aga katsed sellesks ongi, et oleks võimalik kontrollida võrdsetes tingimustes töötavaid koeri ja ka treenida , harjutada,õpetada ka omanikke.
jyri kirjutas:... Kui näen,võtan vabandustega ja avalikult tagasi kõik minu õeldud takse halvustavad sõnad .Rohkemat ei luba. ...
baddmann kirjutas:Paluks enne kontrollida, kas sellel päeval on saada rentida piisava hea kvaliteediga kinotehnikat, kuna sellist ajaloolist sündmust ei saa küll jätta jäädvustamata Kõige paremal juhul saaks anda välja lausa õppefilmi.
BM
Jägervision kirjutas: Tegelikult üritatakse Jyrit ju kutsuda vaatama mismoodi taks siga peatab ...