Hani 2011
Re: Hani 2011
Tundub et põhjas on külmaks läinud ja rände tippaeg on käes, kõik kõrrepõllud lindu täis.Enamus siiski lagled aga leidub ka piisavalt rabakat ja halli, seda siis läänemaal.
Suur Tükk Ajab Suu Lõhki...
-
Ma tahaks ka seda rände tippaega näha. Täna nägime vaid 1,5 parve(ühes pundis oli vaid ~10 hane) ja ühte neist õnnestus natuke harvendada.

Pole oktoobergi käes, kuid hanerivi juba maas. Tublid mehed.
Tausta järgi tundub, et need on põllult maha võetud.
Mind huvitab, et kas kasutate peibutusvahendeid ka või lihtsalt on nii palju jahiõnne?
Tausta järgi tundub, et need on põllult maha võetud.
Mind huvitab, et kas kasutate peibutusvahendeid ka või lihtsalt on nii palju jahiõnne?
rajaleidja kirjutas:Ma tahaks ka seda rände tippaega näha. Täna nägime vaid 1,5 parve(ühes pundis oli vaid ~10 hane) ja ühte neist õnnestus natuke harvendada.
Difference between men and boys is the price of their toys!
-
Ei ole põllust lastud. Rabajärvelt. Pilt lihtsalt tehtud raba servas kõrrepõllul. See aasta esimest korda neli kuju vee peal. Rohkem tartust ei leidnud. Järgmiseks aastaks leiab ehk kujusid juurde.
Eile ju lendas hani mis hullu Viljandimaal. Madalalt, mingi kuus parve ja kõrgemalt teist sama palju nägin. Rajaleidja, sa oma karu niimoodi maha magad, kui hanesi taga ajad. 

Tundub, et kui hane on, siis on ka kujudest abi...muidugi hea laskja peab ka olema 

rajaleidja kirjutas:Ei ole põllust lastud. Rabajärvelt. Pilt lihtsalt tehtud raba servas kõrrepõllul. See aasta esimest korda neli kuju vee peal. Rohkem tartust ei leidnud. Järgmiseks aastaks leiab ehk kujusid juurde.
Difference between men and boys is the price of their toys!
-
Mart kirjutas:Eile ju lendas hani mis hullu Viljandimaal. Madalalt, mingi kuus parve ja kõrgemalt teist sama palju nägin. Rajaleidja, sa oma karu niimoodi maha magad, kui hanesi taga ajad.
Ei ma maga

rajaleidja kirjutas:Ei ole põllust lastud. Rabajärvelt. Pilt lihtsalt tehtud raba servas kõrrepõllul. See aasta esimest korda neli kuju vee peal. Rohkem tartust ei leidnud. Järgmiseks aastaks leiab ehk kujusid juurde.
Kujud tõmbavad hästi hanesid ligi,4tk ainult natuke vähevõitu,aga hetkel neid rohkem eestist ei leidnud, vile oli ka abivahendiks,seesama mis mul kaelas on.
243win
Ega seal õnnega midagi pistmist pole , lihtsalt kõvad laskurid ja head närvid.
.

No kui keegi teine ei kiida, siis ise. Ikka ise
Ma ei saa ainult ühest asjast aru - kuidas need haned sisemaale jõuavad. Meil üle nädala ainult lagled. Eile õhtul panin ka rabas 1-e kotti. Lend aga üsna nadi. See õige ränne on minu arvates alles tulekul.

Ma ei saa ainult ühest asjast aru - kuidas need haned sisemaale jõuavad. Meil üle nädala ainult lagled. Eile õhtul panin ka rabas 1-e kotti. Lend aga üsna nadi. See õige ränne on minu arvates alles tulekul.
ikka lõbusalt
-
aivar00 kirjutas:No kui keegi teine ei kiida, siis ise. Ikka ise![]()
![]()
![]()
Vaata haned ja lagled teevad esimese ringi Jahe rappa. Meie nopime sealt haned välja ja teile jäävadki lagled

Olgu pääle - teile haned ja meile lagled
Selle eest on osad meie lagledest suuremad kui teie haned
.

ikka lõbusalt
Rääkides röövulukitest
Krt, sellel aastal tuleb ligi pressida vist.

Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
-

38 hane sai välja toodud. Osa jäi raba peale kadunuks. Õnneks said padrunid otsa.
Eredama hetkena meenub Jahe ütlemine, kui 34 hane oli käes ja uus parv saabus: Laseme nüüd kõik mööda

Pildid küll kehva kvaliteediga, aga pildistatud pilkases pimeduses telefoniga ja ei viitsi vastu ööd photoshopima hakata
Äge!
Täna üle pika aja oli see päev, kui hane oli õhtul lennust jälle kuulda.
Täna üle pika aja oli see päev, kui hane oli õhtul lennust jälle kuulda.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!