|
Autor |
Sõnum |
rajaleidja
|
Postituse pealkiri: Re: Muckboot Tay Sport Postitatud: P Okt 09, 2011 5:51 pm |
|
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm Postitusi: 2633 Asukoht: VILJANDI
|
Kas keegi on seda MucBooti Fen mudelit ka kasutanud? Mõtlen siis neid kõrge säärega: Mis materjalist see sääre osa ka tehtud on? Kas puhas kumm ja ajab hauduma? Tavaline saabas ja säärised oleks kindlasti mugavam variant, aga kõrge säärega säästaks ka pükse. Öelge, mis tahate, aga pidevalt toominga võsast ja tihedast kuusikust läbi murdes ei kesta ükski kangas pikalt. Olgu ta siis gere-tex või mingi muu tex-mex.
|
|
|
|
 |
tony
|
Postituse pealkiri: Re: Muckboot Tay Sport Postitatud: E Okt 10, 2011 8:53 pm |
|
|
rajaleidja kirjutas: Kas keegi on seda MucBooti Fen mudelit ka kasutanud? Mõtlen siis neid kõrge säärega: Mis materjalist see sääre osa ka tehtud on? Kas puhas kumm ja ajab hauduma? Tavaline saabas ja säärised oleks kindlasti mugavam variant, aga kõrge säärega säästaks ka pükse. Öelge, mis tahate, aga pidevalt toominga võsast ja tihedast kuusikust läbi murdes ei kesta ükski kangas pikalt. Olgu ta siis gere-tex või mingi muu tex-mex. Paar aastat teisi kasutanud. Sääre osa on tugevast riidest ja peab vett. Kuna nad on head soojad, siis kasutan neid kevadel koprajahil. Olen ka sügisel ajus kasutanud aga ei meeldi väga kuna jalg hakkab higistama.
|
|
|
|
 |
M695
|
Postituse pealkiri: Re: Muckboot Tay Sport Postitatud: T Okt 11, 2011 5:44 pm |
|
|
Olen samuti neid kasutanud paar aastat peamiselt koeraga metsas käies. Sääristel on õmbluste peale veekindluse tagamiseks liimitud kangaribad aga need kipuvad liimist lahti tulema. Muidu head ja soojad aga samuti jalg kipub märjaks minema, võibolla sellest et sääre osa üsna kitsas või siis sääremarjad jämedad:)
|
|
|
|
 |
krupp
|
Postituse pealkiri: Re: Muckboot Tay Sport Postitatud: R Okt 14, 2011 2:41 pm |
|
|
Nende Muc-idega on tore küll käija kuid paraku pole neid juba pikalt eestis saada, sest tundub, et nende tarnimisega on probleeme kõigil müüjatel,
|
|
|
|
 |
pontsik
|
Postituse pealkiri: Re: Muckboot Tay Sport Postitatud: E Nov 28, 2011 5:47 pm |
|
|
 ma sain küll kuualgul omale ostetud tartu lõunakast
|
|
|
|
 |
rajaleidja
|
Postituse pealkiri: Re: Muckboot Tay Sport Postitatud: E Nov 28, 2011 6:25 pm |
|
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm Postitusi: 2633 Asukoht: VILJANDI
|
Muckbootsid jäid seekord ostmata. Kõrge säärega jäävad ajus liikudes ebamugavaks ja tava sääre neopreeni osa lõhub tõenäoliselt suht kiiresti kuskil toominga rupsikus ja kuusikus rassides ära. Sai soetatud hoopis Irish Setteri Rutmasterid. Jalas mugavad nagu saapad. Väline kumm suht elastne ja sees neopreen. Praeguste ilmade jaoks vähe sooja võitu, aga jalg vähemalt ei külmeta nagu tavalise kummikuga. Ja erinevalt saapast ei pea põdema madalat säärt mudastes kraavides sumbates.
|
|
|
|
 |
sooviku
|
Postituse pealkiri: Re: Muckboot Tay Sport Postitatud: E Nov 28, 2011 7:05 pm |
|
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm Postitusi: 2286 Asukoht: Pärnumaa
|
Ma juhtusin juhuslikult peale ühes Pärnu tööriiete poes Grubs Snowline`idele.Proovisin jalga ja ostsin kohe ära.Hinna poolest 20 eurot odavamad,kui Jahipauna Mucboots`id.Kah ameerika värk ja mina neil vahet,peale hinna ja embleemi,küll ei teinud.Isegi tallamuster on sama.Jalas on väga mõnusad aga mõeldud ikkagi talveks.Kui vett täis imevad siis kuivatada on jama.
_________________ Naine võib olla,koer peab olema!
|
|
|
|
 |
Oinanahk
|
Postituse pealkiri: Re: Muckboot Tay Sport Postitatud: E Jaan 30, 2012 11:21 pm |
|
Liitunud: E Apr 26, 2004 11:35 pm Postitusi: 41 Asukoht: Tallinn
|
sooviku kirjutas: Ma juhtusin juhuslikult peale ühes Pärnu tööriiete poes Grubs Snowline`idele.Proovisin jalga ja ostsin kohe ära.Hinna poolest 20 eurot odavamad,kui Jahipauna Mucboots`id.Kah ameerika värk ja mina neil vahet,peale hinna ja embleemi,küll ei teinud.Isegi tallamuster on sama.Jalas on väga mõnusad aga mõeldud ikkagi talveks.Kui vett täis imevad siis kuivatada on jama. kas nendel on tootjariik ka peale märgitud?
_________________ one life? - live it!
|
|
|
|
 |
sooviku
|
Postituse pealkiri: Re: Muckboot Tay Sport Postitatud: T Jaan 31, 2012 8:16 am |
|
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm Postitusi: 2286 Asukoht: Pärnumaa
|
Oinanahk kirjutas: kas nendel on tootjariik ka peale märgitud? Kas peab olema või?Karbi peal ja sees on küll,aga saapal ei ole.
_________________ Naine võib olla,koer peab olema!
|
|
|
|
 |
kaalikas
|
Postituse pealkiri: Re: Muckboot Tay Sport Postitatud: P Veeb 05, 2012 4:46 pm |
|
Liitunud: T Aug 24, 2004 10:45 am Postitusi: 273 Asukoht: harjumaa
|
neid mukkboote müüb tallinnas Kadaka tee 131 väravas olev BB Tools,hind on 72 rubla paar!
_________________ In fact You look like a shit!
|
|
|
|
 |
|
|