kirp kirjutas:Ma arvan, et foorumis (mis on üks ütlemata avalik koht) peab jääma korrektseks nagu ka muidu elus. Eks ole oma nahale parem (tuletaks meelde üldtuntud teadmist, et enamus uurimisi algatatakse nn. signaalide" peale) ja arvata võib, et asjast huvitatud jõustruktuurid jälgivad ka meie foorumi jutuajamisi. See mis me siin arutame kujundab seega ka arusaama jahimeestest üldiselt. .............
Mina nagu ei lugenud kuskilt välja,et keegi oleks kutsunud kedagi seadust rikkuma või rääkinud kus ja keda ta sellega laseb.Pigem mõningad kippusid ise liialt üle mõtlema.
Ja see,et mõni mees lambi valgel mõne eluka laseb, jätab nüüd meie riigi jõustruktuurid
küll väga külmaks.MA saan aru,et siin oleks mingisugune relvastatud rühmitus,kes tegeleb igasugu väljaõpetega või jagab infot kuidas paremini surnud põrsast pommi valmistada(kindlasti on siingi mõni mäkaivari moodi mees kes seda koduste vahenditega teha oskaks).
Vähem paanikat ja üle mõtlemist

ps.mul on 2 püssilampi ja mõtlen summuti ostu peale.Kui juba istuma panete, olge head võtke mind kah.Väike puhkus kuluks ära.