Selline ta välja näeb. Liist joodeti külge. Hind oli tookord 500 EEK see oli mingi 4 aastat tagasi. Praegust hinda ei tea. Kaba tõstsin ka kõrgemaks, sest muidu oli kuidagi väga nilbe lasta kui nägu oli lahti, aga see on juba maitse asi, kes kuidas laskma harjunud on.
Eelpool kirjutad,et saad lasta ka lati pealt kui sihik ära võtta,pildilt tundub,et see joodetud osa kõrgem,kuidas siis sihtida saad.Ja teine asi,kui kaba kõrgemaks tõstetud ,siis latilt lastes see ju ebamugav.
see et 1/10 mm kõrgem ei sega .Pilt kuidagi võimendab seda kuna on tehtud nurga alt ja pildil paistab ka kruvi mis tuleb sihiku eemaldamisega ära . Kõrgendus on selline http://www.baltichunter.ee/pood/product ... 99cd723adf (teisaldatav).
Kaasaminnes oma saavustuste kirjeldusele,lsan ka oma kombile paigaldatud kollimaatori kinnituse.Korra jahis katsetatud,kui haavleid polnud kaasas,aga kõrge männi ladvas häisris koerte tööd seale nugis.sai ära kutsutud esimese vindi pauguga.
spioonikas kirjutas:krt see aimpoint sileda peal on nigu sia seljas sadul.
noh, mu arust ta koht vaid sileda peal ongi, võimaldab kiiret ja suht täpset lasku lähimaal, vat vindi peal on küll kollimaatorsihik (kas aimpoint või mõni odavam analoog) seasadula moodi, sinna ikka optika, sõltuvalt asjaoludest kas ajujahi lainurkoptika 1-4x või siis tavaline (varitsuse oma) mille suurendused tsipa suuremad.
mosse kirjutas:Põsk ei toetu enam korralikult kabale ja kehaasendi stabiilsus (ning koos sellega loomulikult lsaketäpsus) kannatab.
Mu teada kasutavad kõik võimalikud relvastatud organid taolisi sihikuid ja mõningatel selllised kinnitatud veel lisaks optika peale või kõrvale.Pole küll täheldanud laekõrgendusi. Need asjad on mõeldud ikkagi kiiremaks ja täpsemaks laskmiseks Täppistuld te sellega nagunii ei saavuta kuna vaadake nende täppide suurust seal sees. Mis te kulla mehed tahate mulle nüüd öelda,et lasete latilt täpsemini kui sellise sihikuga natukene pead kergitades jahi situatsioonis????
andrus kirjutas:Mis te kulla mehed tahate mulle nüüd öelda,et lasete latilt täpsemini kui sellise sihikuga natukene pead kergitades jahi situatsioonis????
Eks see ole harjutamise asi. Punatäpiga on lihtsam sihtida ja minu asrvates kiirem seal kus täpp seal kuul.
andrus kirjutas:Täppistuld te sellega nagunii ei saavuta kuna vaadake nende täppide suurust seal sees.