veits norin!
veits norin!
tere kõigile. olen lugenud seda fooumit ja mulle jääb mulje et siin aju kääbikuid palju.eriti endiste sõja relvade kohapealt. valus on lugeda kui mõni tark soovitab saksa karabiinile k98k kaitseriivi peale panna!sel ju 2 astmeline kaitseriiv olemas umb sama käib mossini kohta.ma liht lugesin vanu teemasid ja sealt jäi silma. loodan et praegused kasutajad on haritumad.
Re: veits norin!
miks lambist? muigi tglt jääb mulje et osa osalejaqid sel
lles foorumis ei tea relvadest halligi. kuid muu jutt enamuses väga asjalik.
ainku kirjutas:miks lambist? muigi tglt jääb mulje et osa osalejaqid sel
ahhhhh mis sa ütlesid????? Viimane lonks oleks võtmata võinud vist jääda.

jahismurf
Sa tarkur õpi kõigepealt õigekiri selgeks, siis hakka alles kobisema.
viskas veits vale tähe ehk. kuid kallis püss ja jahiluba ei tee mehest veel jahimeest.
Igale jahimehele on tema relv "kallis". Aga öeldakse, et räägi jutt, mis on jutt ja si..u si.., mis on si.. aga ära pasanda.
See, kes tapab, pole veel jahimees
ei tahagi pasandada.liht selline hetke emotsioon kui lugesin vanemaid postitusi relvade eriti 98k kohta. vabandan kui kelldagi solvasin kuid 98k on väga hea ja efektiivne relv võrreldes praeguste mänguasjadega.
Sa ühe sellise "pool sooja" teema oled juba tekitanud. Ei piisanud???
viewtopic.php?f=36&t=7428
viewtopic.php?f=36&t=7428
jahismurf
tahaks veel lisada et jutt püssirohu halvaks minemisest on linna legend.
lihtsatest asjadest otse rääkimine teeb haiget! järgmise täiskuuni siis, edu ja jaksu teile.
mu algsele küsimusele ei vastanud keegi. kus ja kuidas kaitseriivustada mosinit vöi k.98.t?
ainku kirjutas:mu algsele küsimusele ei vastanud keegi. kus ja kuidas kaitseriivustada mosinit vöi k.98.t?
Noooh, kuna ju kõigile on teada, et näituseks Mosini originaal kaitseriivi peale panna ja maha võtta on paras n---s (eriti külmand sõrmedega), siis seda reaalelus keegi ei tee. Seega nõuti vähemalt omal et enne jahirelvana arvelevõtmist peab olema Mosinile ja Mausrile ehitatud kergeltkäsitsetav kaitseriiv, enamasti siis päästiku-stoperdamise teel. Sama asi ka nt vene ilma kaitseriivideta spordikata puhul jne
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!