Poleks arvanudki, et nii palju "kaaskannatajaid" leidub!
Sileraudsega pole mul vasakult õlalt laskmisega üldse probleemi. Punatäpp peal ja kõik toimib.

Vintraudne (esimene) on paremakäelise oma ja sileda kabaga. Kui seda korralikult käes hoida, siis saab isegi laadimise nii tehtud, et polt käib üle pöidla seda puudutamata (hoian siis relva vasakuga üleval). Ega ta kõige mugavam ei ole aga saab kuidagi hakkama. Samas tekkiski just huvi, kas keegi siit on leidnud mingi hea toimiva kiire laadimistehnika aga no ilmselt ühtset lahendust pole, kuna relvad on erinevad.
Osad relvatootjad (nagu näiteks Blaser) pakuvad ka just sellist püssi, kus kaba põsetugi on tehtud vasakukäelise jaoks aga laed relva ikka parema käega. Samas siis jääb see pöidla küsimus minu jaoks ikka õhku rippuma!? Alternatiiv on muidugi vasakukäelise püss võtta ja harjutada vasakuga laadimist - siin kindlasti eelis jälle Blaseril, kel minu teada laadimise liigutus käib ainult edasi-tagasi.
Valaskalakene, kaua Sul selle silma harjutamisega aega läks? Kuigi kui ma ka vasaku silma kinni panen, siis paremaga läbi optika täna nö. pilti naljalt teravaks ei saa... Mul muidugi käed tahavad vasakult õlalt lasta ka.