Tehnohooldus :)
-
Re: Tehnohooldus :)
Minul jätkuvalt "back" vajutades logib kohe välja!?
Ma siin kusagil varem juba kirjutasin, et see on miskine foorumite üldine jama, et "back" nuppu ei tohi vajutada - probleem peitub kusagil üldkasutatava tarkvaraplatvormi sügavustes, mitte konkreetses foorumis. Lihtsamal juhul kaovad ära näiteks uute postituste märgid, halvemal juhul logib välja või teeb midagi veel hullemat. Teemade ja lehekülgede vahel tohib navigeerida ainult foorumi sisemenüüd kasutades (need lingid all ja üleval äärtes). Miks see nii on, ei tea ilmselt isegi itimehed, muidu oleks see probleem vast juba parandatud.
Ei, see ei ole Rio de Janeiro, see on hoopis midagi hullemat.
huvitav et mul seda muret pole, rahumeeli backin ja kõik alles
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Siin sama.Proovisin eile sigu oodates telefoniga foorumit ja siis ei esinenud kah mingeid anomaaliaid.
jahismurf
Hetkel toimib kõik perfektselt. Mingeid anomaaliaid võib esile kutsuda kasutaja enda arvuti tarkvara või seadistused.
"Veits norin" teemas näiteks Tony riputatud pilti (viimast ) vaadata ei saa (näen ainult väikest pilti), kuigi silt juures, et vaadatud 77x korda. Lisaks mõnedes müügikuulutustes punaselt kiri all, "sul ei ole õigust vaadata selle postituse manuseid".
duo on parem
duma kirjutas:Lisaks mõnedes müügikuulutustes punaselt kiri all, "sul ei ole õigust vaadata selle postituse manuseid".
Kuule minul sama jama...?
Iga lõpp on uue algus...
Mul sama, ma mõtlesin , et Mart lihtsalt boikotib mind
-
Mul ka sama jama. Tea, kas mingisse musta nimekirja pandud pattude eest või 

ka sama punase kirja teema, pole sellele tähelepanu pöörand
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!