Kas kellegil on kogemusi samalaadse probleemiga, nimelt optilist sihikut paigaldades tuli eemaldada lahtine sihik kuna lääts oli 56-ne, aga sihiku eemaldamisel purunes üks Lahtise sihiku fikseerimis(see mis kinnitab sihiku raua külge) kruvi , sissejäänud osa sain kätte, kuid nüüd plaan paigaldada väiksema läätsega sihik ja sammuti panna tagasi lahtine battue sihik. Kust kohast võiks eelnimetatud kruve saada? Kas nad on tollikeermega või millimeeter keermega?
Ette tänades!
Söögu hunt palju tahes, karu m... on ikka suurem !!!
Ok...neljapäeval lähen linna siis käin Balticboldist läbi, olen käinud eelnevalt püssipodides kah, kuid seal laiutati käsi ning öeldi, et tuleb kataloogi alusel tellida sammuti tarneaeg ülipikk.
Söögu hunt palju tahes, karu m... on ikka suurem !!!
Püssipoode on mitmeid. Minu teada müüb CZ -tte Jahipaun. Usun, et sealt saad kindlasti oma probleemile abi. Lihtsam helistada kui kõik kohad läbi käia. Veel jahirelvade müügiga tegelevad kohad - kasvõi Trapper või Waldu. Samuti Küti Äri. Neil võib lihtsalt olla "jääk" mõnelt relvalt.
Olen ise ka selle ringi ära teinud, tulemus selline, et Balti Poldist sain mingeid heledaid kruve, poisid kohapeal mõõtsid katkise kruvi pealt keermemõõdu ja ulatasid mulle siis õige. Musta värvi polte polnud. Saagisin ja viilisin ise parajaks. Jahipoed müüvad ainult täiskomplekte - osta või uus püss
Osavamad tellivad netist - otsivad välja kruvi koodi annavad tellimuse sisse ja tuleb poldikene ümbrikuga koju. Äkki keegi oskab valgustada?
Eeldatavasti seal miski imepisikese kruvikesega tegu, miski 3 mm äkki? Sihukeste pisikestega on teinekord abi ka prilli ja elektroonika (arvuti) poodidest. Neil valgetel ja mustadel kruvidel-poltidel kipub peale värvi ka sulam erinema - valged olid vist enamasti pehmemad.
Ei, see ei ole Rio de Janeiro, see on hoopis midagi hullemat.
no peaN SAHTLIST otsima,kui minema pole visanud siis peaks olema,nimelt viskasin oma törtsul sihikud minema u. 10 aastat tagasi ja ei pane ilmselt kunagi tagasi,vaatan sahtlist järgi ja annan teada!parimat!