Hundid
Re: Hundid
Täna lasti Järvamaal noor,isane hunt.
Oli teine jubedalt kärnas.
-
See aasta Jõgevamaal lastud huntidest 2 olid ka kärnas üks oli noor isa ja teine vana.
Et üks siis nigu noor isa ja teine vanaisa?

KUTT65 kirjutas:Täna lasti Järvamaal noor,isane hunt.
Üks pilt pidavat ütlema rohkem kui 10 sõna.Tõepoolest oli see noor isahunt ikka hirmsasti kärnas.
-
Kui marutaud suurkiskjaist suuremalt jaolt mööda käis, siis tänu vaktsineerimisele on suurkiskjad nüüd tõsise löögi all küttimisetagi. Selline mõte siis tuli.
Et euroopas nagu toimis vaktsineerimine aga seal praktiliselt puudub suurkiskja,
Inimesel ei maksa ikka väga vahele torkida looduse tegemistele nende "maailmaparandamise" projektidega. Ei ole neist kõrvalmõjudeta suurtemat välja tuld ühestki.

Et euroopas nagu toimis vaktsineerimine aga seal praktiliselt puudub suurkiskja,
Inimesel ei maksa ikka väga vahele torkida looduse tegemistele nende "maailmaparandamise" projektidega. Ei ole neist kõrvalmõjudeta suurtemat välja tuld ühestki.
Mart kirjutas:Ei tea kas see aeg hakkab kätte jõudma, et kui looma juba nägema hakkad, siis on neid ikka juba palju.
Täna hommikul siis värske uudis, mees istus tornis ja loendas siis 26 pealise hundikarja. Läksid üle lageda, hea päid kokku lugeda. Piirkond siis Laeva kandis.![]()
Nagu Yellowstone juba.
Nüüd lumi juba mõnda aega maas olnud... kas on mõni veel seda karja (kasvõi jälgigi) näinud!?
Või jääb see igavesti ainult selle "hommikuse kliendi" jahijutuks!?
koos koeraga
- raindrenkhan
No ma ei tea, ma seda juttu küll uskuda ei taha. Kui selline kari peaks olema siis tolle piirkonna kõik põdrad ja sead peaks olema kõik ära söödud ja elama ainult need hundid.
Jaht ilma koerata on justkui saun ilma õluta
Täna hommikul siis värske uudis, mees istus tornis ja loendas siis 26 pealise hundikarja. Läksid üle lageda, hea päid kokku lugeda. Piirkond siis Laeva kandis.![]()
Ise olen Laeva mees ja pole kuulnud kellegi suust ulmeromaani 26 pealisest hundikarjast.
innuk kirjutas:Täna hommikul siis värske uudis, mees istus tornis ja loendas siis 26 pealise hundikarja. Läksid üle lageda, hea päid kokku lugeda. Piirkond siis Laeva kandis.![]()
Ise olen Laeva mees ja pole kuulnud kellegi suust ulmeromaani 26 pealisest hundikarjast.
Kurb, et foorum, kuhu peaks justkui koonduma oma ala tundvad inimesed, siis sellist mittepädevat infot levitab!
koos koeraga
-
Kui vastab tõele täna hommikul minuni jõudnud info, et eile õhtul Kirumpääl Võru linna külje all lageda põllu peal lastud hunt oli selle aasta limiidist viimane
, on küll seis päris nutune
Oleme saanud ainult ühe korra sel hooajal hunte kiusata ja juba lõbu läbi
Ehk Anti oskab selle hundi tabamisest pisut lähemalt pajatada?

Oleme saanud ainult ühe korra sel hooajal hunte kiusata ja juba lõbu läbi

Ehk Anti oskab selle hundi tabamisest pisut lähemalt pajatada?
Mis siin ikka tarka rääkida, uurisin ka natuke asja. Oma jahtkonna esimees väitis, et info laskmisest õige ja jahtkond klapib. Tuttav antud jahtkonnast ei teadnud momendil midagi. Samas koht küll huvitav. Poleks uskunud, et siin mu juures hunti liigub. Maju kõik kohad täis ja pole õieti metsagi olla, eks ta seepärast suure lageda peal oligi
Aga eks lähiajal kuuleb vast täpsemalt!
Igatahes sain teada,et lisalimiit tuleb lähiajal teemaks. Niiet Üllar, kõik ei pruugi veel halvasti olla. Meilgi üks paarike liikvel, keda kiusata tahaks

Igatahes sain teada,et lisalimiit tuleb lähiajal teemaks. Niiet Üllar, kõik ei pruugi veel halvasti olla. Meilgi üks paarike liikvel, keda kiusata tahaks

http://beta.album.ee/antilaht
-
Anti kirjutas:...eks ta seepärast suure lageda peal oligi
Meilgi üks paarike liikvel, keda kiusata tahaks ...
Agentuuris NSR

Ei saa olla, minu räägitud paarike asub siit ca 40km kaugusel 

http://beta.album.ee/antilaht
Hundipaarile 40km pole mingi vahemaa,see lastakse ühe soojaga ära. 

Kas Kõrvemaalt ja Albu kandist ka hunti sel aastal on saadud.Sõber täna helistas, et eile kui Tallinnast koju tuli ja peale Lehtmetsa risti 1.5 tundi tee ääres läpakaga töö asju ajas, siis läksid 2 hunti üle tee Mõnuvere poole.See on seal Järva-Madise ja Valgehobuse mäe vahel.