TRG kirjutas:Endal on seljas tavaline t-särk ja selle peal on mitte-sünteetiline "fliis" ning mille peal on omakorda veekindel jope.Külm hakkab siis kui vahid ühe koha peal u.1-2. tundi liikumatult(seda juhtub väga harva).Peale aktiivset koeramehe tööd jagub sooja pikaks ajaks.See siis selline lihtne värk...isiklikult ei tunne puudust millegi üle.
Saapad peavad tõesti head olema...Endal on sõjaväe saapad,mis hoiavad sooja väga kenasti ja ei purune väga lihtsalt.Samuti on nad üpris kerged seega takistus puudub(sama peaks käima ka riietuse kohta).
ise olen üle 10 a. kandnud jahil vene sõjaväe nöörsaapaid, peab vett jne, ainuke viga et raske. Nüüd kannan neid saksa omasid, kergemad ja peavad vett.duma kirjutas:...
Sõjaväe saapad peavad vastu ainult, kui on sattunud hea saabas ja korralikult viksitud. Sõjaväes sai neid tihti kantud (viksima pidi neid praktiliselt iga päev) ning ei saanud mina neid pidama nii, et oleksid niiskust/vett pidanud
tireb kirjutas:Texid ikka nagu rohkem liinil munejate jaoks.
duma kirjutas:mis gore-tex sul on?
duma kirjutas:Hetkel vaatan ka omale uusi pykse ja ei suuda vahet teha väljenditest:
rajaleidja kirjutas:duma kirjutas:mis gore-tex sul on?
Kus **** ma tean, mis gore ta olla võiks
Tooteleht ütleb, et lihtsalt gore:
As black extra strong reinforcement on the outside of the trouser when crawling or walking among thorny bushes, we have chosen a material called KEVLAR. The material which the entire trouser is lined with and will protect you against ´sharp´ pigs is sewn in between the outer fabric and the mesh inner lining and is made of 100% TWARON. The front up to the groin is lined with GORE-TEX which means that moist cannot penetrate from that side when you´re moving in wet terrain
Twaroni kohta andis googeldamine sellise info: http://www.teijinaramid.com/aramids/twaron/
plaaster kirjutas:rajaleidja kirjutas:duma kirjutas:mis gore-tex sul on?
The front up to the groin is lined with GORE-TEX which means that moist cannot penetrate from that side when you´re moving in wet terrain
Nendel pükstel, millest sa kirjutasid tundub see gore-tex olema ainult pükste esiküljel (tasuks täpsustada).