Saksa jahiterjer
Re: Saksa jahiterjer
Ära kaota lootust! Eelmine aasta sündis Eestis EKL-i tõuregistri järgi tõesti ainult kaks pesakonda(10 kutsikat).Ma usun,et Venest või Soomest peaks ikka leidma mõne pesakonna. Kuigi
soomlased otsisid meilt saksa jahiterjerit.Kui vene keelt mõistad proovi netist leida.

Naine võib olla,koer peab olema!
Pagan küll,kunagi ei tule meelde teha pilti siis,kui koerad siga hauguvad.Sel päeval oli saagiks kümme põrsast.
- Indrek S. E.
vallo kirjutas:Eks see niinimetatud narkoos ole elu ja surma piiril virelemine. Anesteesia ongi minu arvates kõige raskem asi sellise töö juures. Kui ikka koer on juba sõltlane, siis on tulemused ettearvamatud. Magama saab iga looma, aga olla kindel , et loom ka ärkab ei saa keegi.
Üdiselt on see nagu lennukijuhtimine. Startida on tülikas, õhus oskab hoida iga loll, aga ühes tükis maha tuua - vaid tõeline proff.
Kes teab, kust saaks lühikarvalist saksa jahiterjeri kutsikat.
Soomes oli 2 pesakonda, kuid 2 päeva peale kuulutuse lisamist helistasin ja kõik müüdud. Otsin iseka kutsikaid, kuid leiad anna KOHE teada!
Martin
Martin
Sai siin tuttavale kah otsitud.Suht tuuga nende kutsikatega.Läks aga sedasi,et koju toodi hoopis fox.
jahismurf

Indreku toodud võrdlus anesteesiast ja lennumasinast on suurepärane. Minu praksise jooksul on jäänud õnneks ainult üks patsient maandamata , hamster nimelt (seda lennumasinat on teadupäraselt väga raske tüürida ). Loodan, et jumala eest ei juhtuks seda teiste patsientidega tulevikus.
Nüüd on nii, et käisin oma emast Soomes paaritamas ja kui õnneks läks, siis on 2 kuu pärast kutsikad majas. 

Andke kindlasti märku, kui kutsikate loovutamise aeg käes !
Olen väga huvitatud.
5025444 või 5091947
Olen väga huvitatud.
5025444 või 5091947
Nüüd on siis nii,et varsti saab Urri isaks,Relli emaks ja Naksi vanaemaks
Kahe kuu pärast on põhjus tähistada.

Oh häda
.Mäger tõmbas poisil lõuanaha luu küljest lahti ja nii hullusti,et pole kuskile enam õmmelda ka.

Kahju koerast, aga loodame, et järgmiseks hooajax päraneb ära. 

-

Viimati muutis makaronipuurija, R Juul 13, 2012 1:31 pm, muudetud 2 korda kokku.