Karu
-
Re: Karu
Galeriis üks 202 XT-ga poseeriv ja tuttavana tunduva näog kütt on küll koos karuga. Aga see ei ole vist päris see mees, keda mina mõtlen. Viimane rääkis et karu oli ühte käppa meest puhtaks imenud, samal ajal kui teist veel tünnis keerutas ja just sel hetkel olla õnnelik kütt ta omale trofeeks otsustanud võtta. Sellel karul aga tundub aga käpp täitsa kuiv olema. 

tuleb jaht või jaa?
saialõikaja kirjutas:Galeriis üks 202 XT-ga poseeriv ja tuttavana tunduva näog kütt on küll koos karuga. Aga see ei ole vist päris see mees, keda mina mõtlen. Viimane rääkis et karu oli ühte käppa meest puhtaks imenud, samal ajal kui teist veel tünnis keerutas ja just sel hetkel olla õnnelik kütt ta omale trofeeks otsustanud võtta. Sellel karul aga tundub aga käpp täitsa kuiv olema.
Ei ole vist jah sama mees,sest too rääkis veel, et karu olla peale pauku käpad taeva poole tõstnud ja mõirgand hirmsasti

243win
Tõttöelda oli päris hingesoojendav "päris Eesti mehi" ning eestimaiseid ulukeid näha sellise tootja saidil. Jahe mõmm on muidugi vaatamisväärsus omaette, peale mõne põdra ja "veise" ning olivantsi ei hakanudki väga suuri elukaid silma. Tubli töö!!
Tool oli ka ilusti immutatud...
Tool oli ka ilusti immutatud...

Grouse kirjutas:Mingi jant jah selle lehega.
Saialõikajal asi toimis ja vastus olemas:)
OT: no ikka pusisin ja sain lõpuks sotti, isegi galerii leidsin üles. Algul otsisin ja avanes kah mingi galerii sealt toolile klõpsamise alt aga meie meest sealt ei leidnud ... lõpuks hakkasin menüüsid lappama.
Aga mul avanes lingile klikkides pildil toodud lk (vt aadressi ja puha) ja teise pildi lehelt ma siis otsisin oma pühas lihtsameelsuses ...
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
- aadu kadakas
Laena Sauer`t Jahe, karu leian ise 

aadu kadakas kirjutas:Laena Sauer`t Jahe, karu leian ise
Teeme nii, Aadu orgunnib karu, mina võtan jahe autu peale, ja toon kohale. Jahe laseb karu oma Saueriga ,müraki maha. Mõlemad maksate mulle hea jahi korraldamise eest 1000 euri. Sellise mõtlemise omandasin Iisraelis sellel ajal kui teie lõbusalt foorumi seajahti tegite.