Rahu Vallo, ainult rahu - sa ei ole enam Israelis Mina mõtleksin hoopis nii - Aadu orgunnib karu, sina võtad Jahe Saueriga peale ja tood kohale. Jahe laseb Saueriga karu maha ning sina maksad Aadule ja Vallole võimaluse eest neid vedada ning karujahis osalemise eest kummalegi 1000 euri Ja kui väga lahke oled, siis 6- pakist ma idee andmise eest kah ära ei ütleks .
Tore kui omamaiseid meha kugete maade saitidel näha. Mis sest, et ma ka ei suut seda pilti leida. Korralikku kvaliteetkaubamärki müüv ettevõt oleks võind omale normaalse kodulehe teha. Üks sitemini kasutatavaid mis ette sattund.
Saksat ei jaga muhvigi aaa kas see ei ole mitte miski õnneloos, kus parima oma saadetud pildi eest saab näiteks uue Saueri?
Joosep Käba kirjutas:.... Korralikku kvaliteetkaubamärki müüv ettevõt oleks võind omale normaalse kodulehe teha. Üks sitemini kasutatavaid mis ette sattund. Saksat ei jaga muhvigi ...
Jah, itipool nagu niru küll sel firmal. Aga saksa keele teemal, siis on neil ka ingliskeel olemas valikus, aga ma koolis saksat õppinud, seega nagu arusaadavam.
Noh aga võimalus ju oma "teeneid" pakkuda kodulehe paremaks tegemisel Muuda ülevalparemas nurgas koduleht ingliskeelseks. Seejärel vali ekraani vasakul serval olevast menüüst > HUNT WITH SAUER // > GALLERY seejärel lappa galerii pilte kuni Lauri karuga ette tuleb .
Joosep Käba kirjutas:Tore kui omamaiseid meha kugete maade saitidel näha. Mis sest, et ma ka ei suut seda pilti leida. Korralikku kvaliteetkaubamärki müüv ettevõt oleks võind omale normaalse kodulehe teha. Üks sitemini kasutatavaid mis ette sattund.
Saksat ei jaga muhvigi aaa kas see ei ole mitte miski õnneloos, kus parima oma saadetud pildi eest saab näiteks uue Saueri?
Küll on ühe tühise mehe mõttetu karu pärast niipalju sebimist , et teeme või Saueri kodulehe ümber. Ma saan aru et Jahe läheb hästi naistele peale , aga et isegi paljudele meestele seda poleks ma küll uskunud.
vallo kirjutas:Küll on ühe tühise mehe mõttetu karu pärast niipalju sebimist , et teeme või Saueri kodulehe ümber. Ma saan aru et Jahe läheb hästi naistele peale , aga et isegi paljudele meestele seda poleks ma küll uskunud.
Jah, kevadisel jooksuajal on Lauri võimsam kui muidu
vallo kirjutas:Küll on ühe tühise mehe mõttetu karu pärast niipalju sebimist , et teeme või Saueri kodulehe ümber. Ma saan aru et Jahe läheb hästi naistele peale , aga et isegi paljudele meestele seda poleks ma küll uskunud.
Eks iga mehe sõnad räägivad rohkem või vähem sellest mis meelel liigub.
No nii.... meil on siis uus foorumlasest karukütt,ilmselt helistas mulle kohe peale lasku,jutt oli niisugune kiire ja katkendlik....ei tea miks küll ,aga eks asjaosline räägib ise kui tahab,õnnitlused igatahes
jahe kirjutas:No nii.... meil on siis uus foorumlasest karukütt,ilmselt helistas mulle kohe peale lasku,jutt oli niisugune kiire ja katkendlik....ei tea miks küll ,aga eks asjaosline räägib ise kui tahab,õnnitlused igatahes
Mis jutt. Levi oli kehva lihtsalt. Ja kõneaeg ka maksab, mis seal pikalt heietada Mõõdud, kaalud alles tulevad.