Ärge võtke seda juttu tõena. Kes käisid teavad kus ja kuidas tegelikult jahti peeti ja kes kolmanda loa lasi. Naljakujud nii rääkija kui kirjutaja. Parem uurige jahtide korraldajate käest kuidas lood olid.
Tsirkus Saaremaa huntide ümber jätkub http://www.ohtuleht.ee/472838 Kui kellelgi võimalust, ehk saaks ka siia mõne pildikese selliste kirjadega kaunistatud autodest riputada Vaataks päris huviga, kuidas selline kaunistus autule sobib
Ma saan Valnerist aru , probleem on Tallinna saarlastes , kõik muu (pudulojused) on kattevari Edgari propagandale. Kõik algas Laanetist ja nüüd on loomakaitsjad ninasarvikut kaitsma tõtanud.
Messer kirjutas:Kas pole mitte nii, et kui hunt sinu lambaid murrab, siis on sul õigus oma vara kaitsta nii ehk naa? Mida Saare lambakasvatajad siis veel taotlevad?
Aga kui siga su põllu äärde viidud vilja ja kartuli kallal käib, kas siis võib kah vara kaitseks neid lasta? Ma ei näe väga suurt erinevust, kui ausalt öelda.
Mu meelest võiks talumeestele rahumeeli selle laskmise õiguse ju anda,arvata on ,et need load jäävad realiseerimata.Egas hundid kuskil köides ole,siiani ju vist pole murdmist keski näinudki.