Victoria püssi ja panniga
Re: Victoria püssi ja panniga
Nüüd kui esimene hooaeg tehtud ja ette näidatud äkki KIK on nõus toetama. Jahindust propageeriv saade.
Vägagi huvitav oleks näidata koeraga pesast kopra püüki.
Ma väga kahtlustan,et viimases saates oli üks kints pannil rebase oma
.Ja see söödeti 1989 aasta Miss Estoniale sisse
.

Naine võib olla,koer peab olema!
Vahet pole- liha on liha. Paistab, et säherduses söögikohas on tublid kokad - pakuvad selliseid asju mida muidu ei sööda
.

ikka lõbusalt
Mis te nüüd ajate, kas siis tõesti ei näinud, et lastud jänesel oli kolm tagajalga all? Teil tõesti selliseid ei liigu? Mulle enamasti sellised püssi ette trehvavadki. 

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Ei noh selge siis - tegemist oli isajänesega. Oleks emajänes - tollel kahjuks ainult 2 tagajalga
. Sellepärast siis Luksi Jaan naa väsinud oligi seda isajänest metsast välja tassides
. Peaks naabritega kaupa tegema - ehk võtavad punti või saadavad meite maadele kah säherduseid isendeid
.

ikka lõbusalt
No kokk soius ju koguaeg küülikust, mitte jänesest 

Siia võiks veel lisada ,et küülik pole üldse söödav loom
,sest pojad sünnivad teisel pimedad ja ilma karvadeta,just nagu kassil,seevastu jänese poegadel on kohe silmad peas ja karvad seljas 

243win
Eestis vähesel määral urgudes ja põhiliselt metsas elavate küülikute asi on ka huvitav. Peaks neid urgusid rohkem lahti kaevama, äkki kunagi trehvaks mõnda.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Feen kirjutas:Eestis vähesel määral urgudes ja põhiliselt metsas elavate küülikute asi on ka huvitav. Peaks neid urgusid rohkem lahti kaevama, äkki kunagi trehvaks mõnda.
Ma ka kikitasin kõrvu, et olen miskit maha maganud ja ühest huvitavast jahiliigist puhta ilma jäänud.
oli ta siis jänes või küülik

või tehti jänesest küüliku praadi

või tehti jänesest küüliku praadi

Miskipärast ma kaldun arvama, et tegemist oli mu naabrieide kassi koibadega
. Nimelt vanal ajal jäeti turul müüdavale jänkule-küülikule käpp otsa, et oleks tuvastatav tema tõug. Siin läks aga potti 3 koiba ja eelnevalt ei olnud näha kuidas kokk käpa otsa eemaldab...
Samas mis seal lõppude-lõpuks vahet on - naised sõid ja põle kuulda, et oleks miskit juhtunud
.

Samas mis seal lõppude-lõpuks vahet on - naised sõid ja põle kuulda, et oleks miskit juhtunud

ikka lõbusalt
Oodake vaid,uuel nädalal Õhtuleht kirjutab,et exmissil nahk puhta kärnas ja võib-olla keeritsuss ka sees
.

Naine võib olla,koer peab olema!
Vaatasin ka takkajärgi need saated TV6 lehel ja usun, et kannatab sügisel edasi proovida küll. Apsakaid on, aga mis parata. Natukene rohkem jahtides käia - mitte ainult 1 jahipäeva baasil lugusid teha. On ju päevi, mida ei taha isegi meenutada. Palju on juhust, paljudel puhkudel õnne. Kui kaameramehed ka jahti rohkem sisse elavad, siis saab palju paremat materjali. Soovitan igal juhul edasi proovida. Edu!
seda saadet nähtud arvasin, et uus hooaeg hakkas aga jah kordus oopis...
Jaht kui sihuke meeldib, aga ainult vereta jaht