Ivanovi kuul sileraudsetele / Пуля Иванова
Re: Ivanovi kuul sileraudsetele / Пуля Иванова
No pista suvalisele püssirohule tikust tuli külge ja näed, kuidas põlevad. Aga graanul on graanul. sellise ümara kujuga, poolläbipaistev ja keskelt lohkus. Ju sellest hülsid tehaksegi. Laengus seda imerohtu täpselt 45 tk (või tera) - 1 mis sai ära sulatatud. No kui sa ei usu, mis teha.
Juhtub ka paremates perekondades. Eks see ikka üks juhus oli 

Ennäe.Leidsingi oma varudest veel 30 tk neid pronksist treitud kuule.Kui kellegil soovi,andke privas märku,küll hinnas kokku lepime! 

jyri kirjutas:Ennäe.Leidsingi oma varudest veel 30 tk neid pronksist treitud kuule.Kui kellegil soovi,andke privas märku,küll hinnas kokku lepime!
kas 16 12 või 20 kal ?
Ivarile-kuulid mõeldud k.12 haavlikonteineritesse.Täendab d=16mm umbes.
Tere,
Vene ajakirjad katsetasid seda kuuli, sellest oli vähemalt 3 artiklit. Midagi head keegi küll ei saavutanud. Siis käis Ivanov võistlustel ja proovis Polevoga võidu lasta, mõlemad oma kuulida. Polevo võitis, mul on sadu ajakirju, ei viitsi otsida aga kui keegi väga tahb, eks ma siis kaeva veidi. See kõik toimus eelmine või üleeelmine aasta. Tema kuuli idee oli veidi muudetud Blondo. Ta põhjendas ka miks ja mida ta muutis, kõik joonised on seal ka olemas.
Vene ajakirjad katsetasid seda kuuli, sellest oli vähemalt 3 artiklit. Midagi head keegi küll ei saavutanud. Siis käis Ivanov võistlustel ja proovis Polevoga võidu lasta, mõlemad oma kuulida. Polevo võitis, mul on sadu ajakirju, ei viitsi otsida aga kui keegi väga tahb, eks ma siis kaeva veidi. See kõik toimus eelmine või üleeelmine aasta. Tema kuuli idee oli veidi muudetud Blondo. Ta põhjendas ka miks ja mida ta muutis, kõik joonised on seal ka olemas.