lumeräätsad TSL 227 ESCAPE vs MSR EVO?
Re: lumeräätsad TSL 227 ESCAPE vs MSR EVO?
Ei ole siin katsunud maha teha ,lihtsalt kogemus selline,etkastist õiget jalavarju saa,vabrik teeb ikka parema ja praktilisema.Sry,kui kuidagi solvasin.Samas ise olen samasugune inimene ,kui Jyri sõnadega öelda-kel käed õige kohapealt välja kasvand,teen ka oma kätega üsna palju. 

Oma käega ikka võimalik teha sellised mis endale meeldivad ja kõige paremini sobivad 

Gute Jagd
Ei halvusta kedagi, kuid julgen väita- kui ei ole head asja proovida saanud, siis ei oska ka tahtagi. Sõitsime kõik vanasti zigullide ja mossedega ja olime õnnelikud. Nüüd paremad pillid istumise all ja keegi zigullist või mossest kui pereautost ei unista kuigi parem kui jala käia
Mulle torkasid silma fotol olevate räätsade kinnitusrihmad- mul samasuguse põhimõttega jahisuuskadel. Väga mugavad pingutada(nagu koormarihma) ning ka lahti võtta(ainult nupule vajutada). Ning veel jalatsisuurusele 35-47 (pean silmas suuskade sidemeid).

Mulle torkasid silma fotol olevate räätsade kinnitusrihmad- mul samasuguse põhimõttega jahisuuskadel. Väga mugavad pingutada(nagu koormarihma) ning ka lahti võtta(ainult nupule vajutada). Ning veel jalatsisuurusele 35-47 (pean silmas suuskade sidemeid).
ikka lõbusalt
Olen nüüd ise mõlemaid metsas katsetada saanud ning endale meeldisid TSL-id rohkem just tänu suurele reguleerimis võimalisele ning parematele klambritele. Samas oskan kiita EVO-de vastupidavust, firma kus töötan tegeleb metsaga ning kõik meie võsamehed kasutavad just neid. Näen igapäevaselt meest kes kaalub 110 kg +varustus, ratsutab evo-de otsas kuus tundi päevas ning pole nendega veel midagi juhtunud ja nii juba mitu kuud järjest
Samas ise kaldun oma valikus TSL-i poole, ei teagi miks lihtsalt sümpatiseerivad rohkem

Samas ise kaldun oma valikus TSL-i poole, ei teagi miks lihtsalt sümpatiseerivad rohkem

Metsast oled sa võetud ja metsa pead sa saama...
Lauzy kirjutas:Samas ise kaldun oma valikus TSL-i poole, ei teagi miks lihtsalt sümpatiseerivad rohkem
Õige! Tsl-super!

Lugupidamisega,
Andrei.
Andrei.
Tere Andrei.
Ütle miks on sinu püssil rauad enne kirppu isoleerpaelaga kinni tõmmatud?
Ütle miks on sinu püssil rauad enne kirppu isoleerpaelaga kinni tõmmatud?
Ma pakuks välja,et üle raua otste oli veel üks teip tõmmatud ja need mis pildil näha hoidsid seda kinni.Ja need selleks,et rauda lumi ei läheks.
jahismurf
-
kantoss oli teibiga paigaldatud
andrus kirjutas:Ma pakuks välja,et üle raua otste oli veel üks teip tõmmatud ja need mis pildil näha hoidsid seda kinni.Ja need selleks,et rauda lumi ei läheks.
Täpselt

Aga tsl on natukene mürisev...
http://www.youtube.com/watch?v=_-va3X-wWoA
http://www.youtube.com/watch?v=qtnMwAzuCHk

Lugupidamisega,
Andrei.
Andrei.
Ostsin ka mina mõned päevad enne hooaja lõppu räätsad ja sai ka 1 kord katsetatud.Mina nendelt "nimesilti" välja ei loe, küll ninas Lexuse embleem tagurpidi ,ehk "L" täht peeglist vaadatuna.Kas keegi oskab neid maha/üles teha.Vahe "palja jalaga" oli küll tuntav kohe, vähemasti liikuda sai seal,kus ilma ma poleks läbi läinud.Äkki tegin lollisti?
Ootan objektiivseid kommentaare
Jüri
Ootan objektiivseid kommentaare
Jüri
Meil Eestis müüakse siin Morpho räätsasid. Need jäid silma just oma atraktiivse hinnataseme poolest (ca. 50% odavamad kui MSR ja TSL). On keegi neid reaalselt katsetanud? On kuidagi see sääst ka peale rahakoti tuntav?
Oman TSL 810 räätsasid. Ostetud 1299 vana raha eest.Peal on kummist kinnitus,ees ümber varvaste ja taga kummilint ümber kanna.Kinnitan lisaks veel üle jalalaba läbi räätsa aukude tendipingutiga.Midagi pole katki läinud ega rihmad külmunud.Kanda saab ka suurema kui 48 saapaga.Läheb kolmas aasta. Super.
Ostsin 2 aastat tagasi
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 649&type=1
väga head, aga sidemed vajavad kohendamist.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 649&type=1
väga head, aga sidemed vajavad kohendamist.
Tellisin ka tänase korraliku lumetormi järel Amazonist TSL 227 Escape Camod ära. 2 nädala pärast saabuvad. Loodetavasti ikka lund siis jagub 

väga head, aga sidemed vajavad kohendamist.[/quote]
Tervist,äkki täpsustaks mida sa konkreetselt seal muutsid.Tänavaasta kevad-talvel ostsin ka sarnased asjandused aga täna alles võtsin pakist välja ja oh üllatust ei oskagi jalga panna.Ees nina peal on reguleeritav side kuhu läheb saapa nina.Järgmine side on külgedelt reguleeritav ja läheb kanna taha,selle keskel on külgsdemeid ühendav pael mis käib(sobib)saapa kanna ette aga külgsidemete taha otsa on omakorda õmmeldud side mis peaks logiliselt võttes minema saapa eest jalalaba pealt läbi aga see sunnik on õmmeldud suunaga alla poole mõlemal.Proovisin ka teisipidi aga siis jäävad pingutus pandlad sisse poole.Kas oskab keegi targem nõu anda ,väi peab tõesti ringi õmblema.
Tervist,äkki täpsustaks mida sa konkreetselt seal muutsid.Tänavaasta kevad-talvel ostsin ka sarnased asjandused aga täna alles võtsin pakist välja ja oh üllatust ei oskagi jalga panna.Ees nina peal on reguleeritav side kuhu läheb saapa nina.Järgmine side on külgedelt reguleeritav ja läheb kanna taha,selle keskel on külgsdemeid ühendav pael mis käib(sobib)saapa kanna ette aga külgsidemete taha otsa on omakorda õmmeldud side mis peaks logiliselt võttes minema saapa eest jalalaba pealt läbi aga see sunnik on õmmeldud suunaga alla poole mõlemal.Proovisin ka teisipidi aga siis jäävad pingutus pandlad sisse poole.Kas oskab keegi targem nõu anda ,väi peab tõesti ringi õmblema.