Laikad puhkama.
Laikad puhkama.
Eesti Ulukikaitse Selts`i,Eesti Väikekoerte Kasvatajate Liidu,MTÜ Aper ja Koerakirurgide Ühingu soovitusel peatati Keskonnaministri määrusega alates sellest hooajast,kaheks aastaks laikalaadsete koertega suuruluki jaht.Nimetatud koertega võib sel ajavahemikul (01.03.2012-28.02.2014)pidada jahti vaid veelindudele.
Naine võib olla,koer peab olema!
- aadu kadakas
Re: Laikad puhkama.
Ma jälle kuulsin, et alaska malamuudiga võib sokujahti pidada alates 01.06.2012. Lisatingimuseks on vaid see, et koerarakend peab taga olema.
Miks te ainult negatiivist räägite?Mulle jälle teatati konfidentsiaalselt,et preili Pentus on allkirjastanud määruse,mis lõpuks lubab laikasid kasutada,nagu põhjanaabridki teevad, karujahil.Lisaks koerte harjutamiseks lubatakse jälle pidada peibutuskaru,nagu nõukaajalgi.
-
Otsin koerte värvijat! Koer u. 1,27 ruutmeetrit.
Teeks äri, aga aega ei ole; tööl peab käima.
8 erinevat põhitooni, mida saab omakorda toonida. Kui laikusid/ täppe vaja, või on oluline ka aluskarva toonimine, on hind krõbedam. Pilte tehtud töödest
http://taheke.delfi.ee/taheke/miskeskus ... d=49663275

sooviku kirjutas:Eesti Ulukikaitse Selts`i,Eesti Väikekoerte Kasvatajate Liidu,MTÜ Aper ja Koerakirurgide Ühingu soovitusel peatati Keskonnaministri määrusega alates sellest hooajast,kaheks aastaks laikalaadsete koertega suuruluki jaht.Nimetatud koertega võib sel ajavahemikul (01.03.2012-28.02.2014)pidada jahti vaid veelindudele.
vot naljad ah, ma jõudsin juba poole sõnaga vanduda

ega kui arvestada et eestis vist isegi kehtis mingi aeg lehmadele peerumaks siis poleks ka midagi imestada.
sax kirjutas:sooviku kirjutas:Eesti Ulukikaitse Selts`i,Eesti Väikekoerte Kasvatajate Liidu,MTÜ Aper ja Koerakirurgide Ühingu soovitusel peatati Keskonnaministri määrusega alates sellest hooajast,kaheks aastaks laikalaadsete koertega suuruluki jaht.Nimetatud koertega võib sel ajavahemikul (01.03.2012-28.02.2014)pidada jahti vaid veelindudele.
vot naljad ah, ma jõudsin juba poole sõnaga vanduda![]()
ega kui arvestada et eestis vist isegi kehtis mingi aeg lehmadele peerumaks siis poleks ka midagi imestada.
ja see maks kehtib praegu ka

243win
-
Välek kirjutas:8 erinevat põhitooni, mida saab omakorda toonida. Kui laikusid/ täppe vaja, või on oluline ka aluskarva toonimine, on hind krõbedam. Pilte tehtud töödesthttp://taheke.delfi.ee/taheke/miskeskus ... d=49663275
Tänan! 2.aprill ja koer otsustas loomulikuks jääda

Teeks äri, aga aega ei ole; tööl peab käima.