kopraliha
Ma ise soovitan koeraid eranditult mingite asjadega pikkida. Küüslauku ja kadakamarja nt kõvasti sisse. On veel võimalusi. Ma kujutan ette, et kuitsuahju eelne marineerimine võiks ka huvitav olla. Mainiks, et kunagi tegin koprast BBQd, vat, see oli juba midagi.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Re: kopraliha
Metsalihast: hautatud kobras
http://thredahlia.blogspot.com/2007/06/kobras.html
http://thredahlia.blogspot.com/2007/06/kobras.html
Re: kopraliha
Kuna sain omale ühe keskmises mõõdus kopra, siis tahaks sellest midagi head teha.
Mõte on koos koduseaga suitsusauna suitsu panna. On kellelgi kogemust, et millise temperatuuri juures seda peaks tegema, et liha ära ei kuivaks ja kuidas peaks soolama?
Mõte on koos koduseaga suitsusauna suitsu panna. On kellelgi kogemust, et millise temperatuuri juures seda peaks tegema, et liha ära ei kuivaks ja kuidas peaks soolama?
Re: kopraliha
Isa on teinud,aga suitsusaunas jääb kuiv(kuumus väike)...suitsuahjus,aga hoopis teine tera



Õnne peab olema