Motorist kirjutas:"Aga eks ma lähe poodi ja osta uut moona...siis asi kindel et moon ei peta.

"
Moonal ja moonal on vahe. Kui tahad täpsust, siis proovi erinevat moona. Standard ja subsonic moon on üldjuhul täpsemad. Kiired moonad nii täpsed ei ole va. mõni erand (paar toodet on sõelal, mida veel katsetan).
Olen läbi proovinud hetkel kuskil ~25 erinevat toodet, mis Eestis müüa(jätkan katsetamist). Tulemused on seinast-seina, alates 5cm ala sisse ja lõpetades nö. kuul-kuuli. Nende hulgas on 8 , millega olen lasknud sama tulemuse 50m pealt, mis lasin nende cccp täpsuslaskmise moonaga. Nendest 8-st on 4, millega pidevalt selline tulemus. Ülejäänud olen välja praakinud.
Seejärel olen 100 meetri pealt uue praakimise teinud. See mis jookseb 50 meetri peale, ei pruugi 100 meetri peale enam head tulemust anda.
100 meetri peale olen üllatavaid tulemusi lasknud subsonic moonaga (Winchester ja RWS), peale kolmest seeriat lõikab kuuliauk kuuliauku.
Hetkel on aga millegipärast Tallinnas subsonic moonaga kriis(va. Ülemistes RWS, aga seal on hind topelt) Winchesteri subsonic moona ootan juba aasta

Keegi võiks Winchester subsonic moona juba maale tuua

. Netiavarustes kiidetakse täpsuse poolest ka Eley subsonic moona, aga seda pole Eestis üldse müügil näinud.
Varese jaoks on seda kaliibrit ka 200 meetrilt küll ja küll, pigem on probleem pihta saamises. Üle 100m hakkab kuul väga kiirelt kukkuma ja iga väiksemgi tuul mõjutab päris palju.