Tere!
Lugupeetud Mart! Kas "praevalvur" on korduvkasutusega?
Tänan! Jüri.
Praevalvur
-
Praevalvur
Teeks äri, aga aega ei ole; tööl peab käima.
Re: Praevalvur
Esimeses lauses on kirjas selgelt" ühekortselt kasutatav"!
-
Vabandust! Vaatasin viidet "uued tooted", seal seda infot ei olnud. Hind tundub vääegade krõbe 

-
To Mart:
Tere!
Tuleb välja, et minu rumala küsimuse põhjus on kusagil mujal. Nimelt proovisin linki "uued tooted" (BH netipood nimelt) avada mitu korda ja ainult ühel korral õnnestus näha kogu toote infot. Enamikel kordadel oli näha ainult toote nimetus, hind ja pilt. Mis jama on?
Kivi kotti ja kotiga pähe!
Jüri.
Tere!
Tuleb välja, et minu rumala küsimuse põhjus on kusagil mujal. Nimelt proovisin linki "uued tooted" (BH netipood nimelt) avada mitu korda ja ainult ühel korral õnnestus näha kogu toote infot. Enamikel kordadel oli näha ainult toote nimetus, hind ja pilt. Mis jama on?
Kivi kotti ja kotiga pähe!

Jüri.
nokasmaius kirjutas:... proovisin linki "uued tooted" (BH netipood nimelt) avada mitu korda ja ainult ühel korral õnnestus näha kogu toote infot. Enamikel kordadel oli näha ainult toote nimetus, hind ja pilt. Mis jama on?....
Ju jama su arvutis või brauseris peidus. Mul ka tükivad igatsugu anomaaliad välja ronima, aga vaatamata mitmekordsetele katsele antud juhtumit korrata ei õnnestunud ...
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!