Jahikoerte erinäitus
Re: Jahikoerte erinäitus
Pildil olev koer ongi väike kutsikas, lihtsalt kuna ta pildistaja poole, tundub suht suur, võrreldes täiskasvanud koeraga, kes pildil taga pool.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
hella kirjutas:Ma tõesti ei soovi ,et jahimeeste erikale selline plekk külge jääks
Oh

Naine võib olla,koer peab olema!
Puuri omanik on teadlik selle kutsika omanikest, aga kutsikaga jalutaja igatahes ei olnud tema omanik.Leian, et tagamaid teadmata ei hakka nimetama nimesid-kui selgub , kes puuri siiski omastas, tuleb nimi ka siia...Kurb, et juhtub selliseid asju, mis edaspidi ettevaatlikuks tegema peaks...
Koer ei reeda sind kunagi...
kakuke kirjutas:Pildil olev koer ongi väike kutsikas, lihtsalt kuna ta pildistaja poole, tundub suht suur, võrreldes täiskasvanud koeraga, kes pildil taga pool.
See kutsikas, keda mina mõtlesin, oli ikka tõesti tibatilluke. Kindlasti mitte see, kes pildil.
Helistasin täna kutsikaomanikule ( sain tublilt kasvatajalt kiirelt uue omaniku tel.nr.) ja ta kinnitas ,et see oli tema sõber kes tema väikese kutsikaga jalutas. Tundus ,et see oli ka talle
.Lubas asja korda ajada. Loodan väga ,et peab ka lubadust.
Vähemalt ma tean teie vihjete abiga kust seda otsida.
Kõigile abistajatele SUUR tänu ja annan teada asjade edasisest käigust !

Vähemalt ma tean teie vihjete abiga kust seda otsida.
Kõigile abistajatele SUUR tänu ja annan teada asjade edasisest käigust !
-
Ma ei pidanud üldse seda silmas, et siia tuleks nimi üles panna vaid seda, et Pihlapuu saaks vajadusel selle info edastada Hellale. Nagu ma aru sain siis just nii asi käiski
Pildil on seesama kõnealune kutsikas, kes on 3 kuud vana. Lisaks temale oli näitusel ka minu väike kutsikas, kes vanuselt vaid mõned päevad noorem ent mõõtudelt vist tõesti tillem AGA must piirdega, mitte must piirdega laiguline. Rohkem laigulisi takse sel näitusel ma küll ei näinud olenemata sellest, et olin koha peal näituse algusest kuni lõpuni. Pilt petab tõesti ja seal peal tundub kutsikas suurem, kui ta tegelikult on (ja ega Karugi seal kõrval nüüd VÄGA elevant ei ole
). Näitusel oli pildistajaid rohkem, ühelt maalt ilmuvad loodetavasti ka need pildid kusagile ja küllap on ka see silmapaistev kutsikas kusagile juhtunud
Tulemused tulevad ilmselt siis, kui korraldajad sinnamaale jõuavad
Tegemist ja paberimajandust jagub ka peale näitust. Andkem aega
Kui nüüd aga natuke helgematele mõtetele üle minna (lähtudes otseselt teema pealkirjast) siis näituse kohta üldisemalt mina ütleks, et korraldusele ei oska küll midagi ette heita (kui siis ehk maksmata või vähe makstud kirikumaksu mille tõttu ilm osalejaid väga hellitada ei tahtnud
). Väga omal kohal olid auhindadeks antavad klaaskapad mida meil peremees kohe esimesel võimalusel sisse õnnistamata jätta ei saanud

Vihma tõttu ei tahtnud väga pidevalt pildiaparaadiga ringi jalutada aga mõned said tehtud. Hetkel on muus vallas nii kiire, et ei kui plaaniks need üles riputada siis, kui need saavad ilusaks lõigatud ja kohendatud, siis ilmselt jõuaks järgmise aasta erinäitus enne kohale nii, et lähevad pisut piinlikus seisukorras üles ja on nähtavad SIIN. See fotoämber ainult ladus pildid ajalises mõttes tagant ettepoole.
Täiesti laikavõõrale inimesele vapustavalt ilusad tundusid minu arvates lääne-siberlaste juuniorklassid võitnud koerad, eriti isane. Kahjuks neist väga häid pilte ei saanud.
Järgmisel aastal jälle

Pildil on seesama kõnealune kutsikas, kes on 3 kuud vana. Lisaks temale oli näitusel ka minu väike kutsikas, kes vanuselt vaid mõned päevad noorem ent mõõtudelt vist tõesti tillem AGA must piirdega, mitte must piirdega laiguline. Rohkem laigulisi takse sel näitusel ma küll ei näinud olenemata sellest, et olin koha peal näituse algusest kuni lõpuni. Pilt petab tõesti ja seal peal tundub kutsikas suurem, kui ta tegelikult on (ja ega Karugi seal kõrval nüüd VÄGA elevant ei ole

Tulemused tulevad ilmselt siis, kui korraldajad sinnamaale jõuavad

Vihma tõttu ei tahtnud väga pidevalt pildiaparaadiga ringi jalutada aga mõned said tehtud. Hetkel on muus vallas nii kiire, et ei kui plaaniks need üles riputada siis, kui need saavad ilusaks lõigatud ja kohendatud, siis ilmselt jõuaks järgmise aasta erinäitus enne kohale nii, et lähevad pisut piinlikus seisukorras üles ja on nähtavad SIIN. See fotoämber ainult ladus pildid ajalises mõttes tagant ettepoole.
Täiesti laikavõõrale inimesele vapustavalt ilusad tundusid minu arvates lääne-siberlaste juuniorklassid võitnud koerad, eriti isane. Kahjuks neist väga häid pilte ei saanud.
Järgmisel aastal jälle

Tulemused on siin. Tänud Jaana piltide eest, kui keegi veel leiab internetiavarustest mõne galerii, oleksin viida eest tänulik
.

www.sakste.com - Sakste eesti hagijad
epood.smartdog.ee - palju kasulikku (jahi)koertele
Sai ka nüüd esimesel näitusel ära käidud..Laika sai oma vendadega kokku,sai omanikega veidi juttu aetud.
Juunioritest sai neljanda koha,mida isiklikult pean väga heaks kohaks
.
Koerale oli vaimselt väga kurnav,aga üldiselt oli huvitav ja tore üritus.Ilmselt oli laika veidi pettunud,sest arvas et nüüd jahti minek,aga tutkit,brat
.
Palju õnne kõikidele võitjatele!
Väga ilusad koerad(laikad
) Eestimaal
.
Juunioritest sai neljanda koha,mida isiklikult pean väga heaks kohaks

Koerale oli vaimselt väga kurnav,aga üldiselt oli huvitav ja tore üritus.Ilmselt oli laika veidi pettunud,sest arvas et nüüd jahti minek,aga tutkit,brat

Palju õnne kõikidele võitjatele!
Väga ilusad koerad(laikad

Õnne peab olema
-
Kui ma ei eksi siis üks ilus tumedapäine tüdruk pildistas ka seal kuni õhtuni. Me hoiame kõik pöidlad ja varbad risti, et tema pildid (sh meie BIS poseerimine) tema aparaadist kunagi ka avalikkuse ette jõuavad 

Tundub(tulemuste järgi),et kõvemad saksa jahiterjerid hoitakse metsas käimiseks.Aga oleks võinud ka teistele näidata
.Ehk järgmine kord.

www.sakste.com - Sakste eesti hagijad
sooviku kirjutas:Tundub(tulemuste järgi),et kõvemad saksa jahiterjerid hoitakse metsas käimiseks.Aga oleks võinud ka teistele näidata.Ehk järgmine kord.
Sellepärast, et sinu koera polnud!

Muideks laikade isastest kokku ainult 4 SP ! Tundub väga vähe. Mäletan 80 aastate lõpus näitust Luigel,Tallinna külje all- siis oli SP hindega isaseid laikasid( ehk "minu" ringis) kuskil 15 või rohkemgi ja toimus ka boniteerimine!
Ja tänud näituse organiseerijatele ka minu poolt!
Pildid peamiselt retriiveritest, lõppvõistluselt ja üldiselt:
http://merrilow.multiply.com/photos/album/186/186
http://merrilow.multiply.com/photos/album/186/186
http://www.merrilow.ee
jyri kirjutas:Sellepärast, et sinu koera polnud!
Oh ei, ma ei mõelnud seda nii.Koledama lõustaga penide võistluse oleks Urri kindlasti hetkel kinni pannud