Mis arvate, kellega tegu?
Mis arvate, kellega tegu?
Leidsin täna sellise korjuse. Esmalt arvasin, et koer, kuna suuruselt pole eriti suur, aga siis hakkasin kahtlema. Mis teie arvate?
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Re: Mis arvate, kellega tegu?
Chupacabra ilmselgelt. 

Hundikutsikas, hammaste järgi otsustades (purihambaid kahjuks ei näe) . Aga egas ka Chupacabra võimatu pole.
Purihambaid on ikka võimalik näidata ja igaüks võib ka loo juurde mõelda.
-
Tere!
Sihitud silmade vahele, päästmisega alla tõmmatud!?
Tundub hundu olevat.
Jüri
Sihitud silmade vahele, päästmisega alla tõmmatud!?
Tundub hundu olevat.
Jüri
Teeks äri, aga aega ei ole; tööl peab käima.
Minu loogika ütleb,et tegu siiski koeraga.Keegi koera lihtsalt metsas hukanud.Hundikutsikat oleks pähe raske tabada aga hukkamisele viidud koera tõenäoliselt pähe lastigi.Ja küllap hunt oleks ka vääristamiseks kaasa viidud.
Ütleme nii, et ma leidsin ta sellisest kohast, mis välistab selle (100%), et ta kohe saadud haava laskmiskohas ära suri (seda ma ei tea, kes teda lasknud on). Ta pidi kindlasti ringi jooksma veel peale laskmist ja luudel on näha, et vigastuste peale on hakanud kasvama tugevamat kudet (noaga kraapides juba ära ei taha tulla). Kaasa ei saa midagi viia, mis ära jookseb. Vähemalt mul pole see seni veel õnnestunud. 
Ps. Pilte on hetkel täitsa ok vaadata, aga kahest kaasas olnud tegelasest üks oleks napilt öökima hakanud.

Ps. Pilte on hetkel täitsa ok vaadata, aga kahest kaasas olnud tegelasest üks oleks napilt öökima hakanud.

Kas need tegelased olid pikemat kasvu, et "öök" ei jõudnud üles tulla
Kui tegemist koera hukkamisega, siis tegemist on ikka väga julma ja asjatundmatu inimesega. Samas kui jahisituatsioonis lastud hundiga, siis peab laskja ka endale tuhka pähe raputama - trofeest ilma ning loom jäi piinlema. Konkreetset situatsiooni teadmata muidugi parem ei kommentaari
. Ja on endalgi "praaki" juhtunud
ning miski ei välista, et ka edaspidi juhtub 

Kui tegemist koera hukkamisega, siis tegemist on ikka väga julma ja asjatundmatu inimesega. Samas kui jahisituatsioonis lastud hundiga, siis peab laskja ka endale tuhka pähe raputama - trofeest ilma ning loom jäi piinlema. Konkreetset situatsiooni teadmata muidugi parem ei kommentaari

ikka lõbusalt
-
Koera hukkamise puhul oleks vast asi lõpule viidud, kuid siin on lastud ninamikust läbi ja loom hiljem surnud. Samas, inemisi om säänseid ja määnseid 

Teeks äri, aga aega ei ole; tööl peab käima.
Kas poleks mõtekas minna ,kondid näppus ,mõne teadjamehe juurde.Selliseid ju peaks Tartus olema küll.Koera ja hundi kolju peaksid niipalju ju erinema küll ,et spetsialist peale vaadates ära ütleb ,mis on mis.
eks koer võis ka peale esimest laksu varvast lasta. ennegi juhtunud et juba makstud "töö" liputab järgmine päev verisena kodutrepil peremehele saba
vanas "jahimehe käsiraamatus" hundi ja koera kolju pildid ilusti kõrvu pandud, annab ehk võrrelda.

vanas "jahimehe käsiraamatus" hundi ja koera kolju pildid ilusti kõrvu pandud, annab ehk võrrelda.
nagu ma jutust aru sain siis oli korjus väiksemat kasvu(koer või noor hunt);pilti uurides tunduvad taga hambad suht kulunud(vana koer)ülevalt teist pilti vaadates oleks nagu kaelarihma koht märgatav.Seega pakuks koera .Ei pretendeeri apsoluutsele tõele.
Tagahambad kulunud kohe kindlasti pole. Need oleks nagu stomatoloogi juures äsja uued pandud.
Pildil näeb, et alumine kihv on suurem kui ülemine.Minu kortel on vanal ühesuurused aga nooremal ülemine ilmselgelt alumisest suurem.Tea kas see midagist tähendab? 

Vaata siit, kas sarnaneb: http://www.google.ee/search?q=hundi+kol ... 52&bih=576 Ise pakun versiooni- lask lähedalt, optilise sihiku ja raua vahe arvestamata.