No, ei ole mina veel näinud, et Feen überlibe välja ei näeks. Võtab kõik omad ja võõradki õhkama

Seekord lihtsalt pisut... pidulikumal kujul
Ma ei tea kas käib see jahimeeste kokkutulekul igal aastal nii aga ei suuda mina meenutada (ja vanus ei anna alust ka dementsust kahtlustada) millal oleks ma nii mõnusal kokkutulekul osalenud. Sadade kaupa ainult rõõmsaid ja sõbralikke inimesi! Kui hommikused vähe hapud olemised välja arvata, ei mäleta ühtegi nägu, mis oleks kuidagi rahulolematust väljendanud. Ikka naer ja tants ja pidu pilvini! Elu nagu hernes! Kuigi seekord infiltreerusin tallinlaste kampa maad uurima, siis järgmisel aastal tuleb ikka omad poisid ka kaasa võtta. Sellisest üritusest ja seltskonnast ei saa ju ometi ilma jääda ja keset suve ongi juba viimane aeg hakata end sügiseseks jahihooajaks vormi tantsima, et ajust välja ronides rinnus ei pistaks
Kahjuks jäi pildimasina jõuvarude laadimisaeg napiks ja nii ei saanud korralikult pilte teha aga eks pisut meeleolu ja koeri sai ikka kuidagi sina mälukaardile ka. Moluvihiku rahvas näeb neid
SIIN.
Et siis... Ida-Virus näeme