No ma ei tea, kas see asi nii hull on ikka... eks suure kaubanduskeskuse
prime asukoht tõesti nõuab kallimat hinnataset ja laia kaubavaliku eest tuleb ka midagi maksta (tegu siiski kapitaliga, mis müüjal seal riiulil kinni seisab).
Ostsin ka näiteks sealt täna Chevalieri kindad ja olid jah lõppkokkuvõttes natuke kallimad, kui võibolla mõnes teises poes (kui netihindasid uskuda). Aga teises poes pole minu teada neid kindaid juba pikka aega letil ega leti all olnud aga ülemistes oli riiul täis ja leidsin seal endale ka kohe õige numbri. Võta siis kinni, kumb on parem, kas ajada viimast senti taga või osta need kindad ära ja ülehomme metsas neid juba nautida.
Samas ostsin sealt mõni aega tagasi väga hea LED taskulambi, mille valgustugevus mingil põhjusel peale vähest kasutamist hääbus. Lamp võeti vastu, esitati maaletoojale hinnangu saamiseks ja vahetati siis mul kenasti välja ning mingit probleemi sellega polnud. Ka selline asi loeb ja maksab midagi.
Suuremate ostude puhul tuleb hinda lihtsalt tingida. Kohe esimese "pauguga" ja emotsiooniga ei tasu midagi suurt ära osta, kui just rahakott puuga seljas pole. Müües ise tootjana kaupa mitmetele sadadele poodidele (väljaspool Eestis), tean samuti, et isegi kui 90% klientidest aktsepteerib tootja standard-müügihinnakirja, siis ülejäänud 10% väänavad sinna veel ca 40% otsa. Ning seda hinda tulebki siis paika kangutada!