Paari päeva käind koos saklastega põtra otsimas. Kui hommikuti ringi sõita, siis miskit ikka näeb, paar hommikut täiesti ikaldus olnud. Peibutamisest vähe kasu, tuuline. Täna olime jahi lõpetanud ning liikusime laiali. Auto eest läks mul suur põder läbi, võtsin kiiresti võsasele sihile ette ning läksin asja uurima. Tegin natukene pulli häält, ragistasin läbi roo ja võsa (eelmine aasta oli veel kena siht) ning korraga kuulen, et pulli hää ja tuleb lähemale. Sättisin ennast looma liikumisele ette, natukene hõredama koha peale. Varsti tuligi ohkiv pull välja, jõudus 20 m peale, ma vaatasin teda läbi optika, samal ajal ajasin telefoniga juttu. Põder vaatas mind, tuul viis minu lõhna talle kenasti nina ning loom otsustas lahkuda. harusid liiga põhjalikult ei loendanud, sinna 5-6 haru kanti sarv (kuuldavasti olla seal 6+7 looma nähtud), kühvel arenemas (poole peal) laiust natukene samuti, medal mitte. Loodetavasti kohtun temaga paari aasta pärast uuesti

Aga jooks ikka käib, ligidal oli olemas ka lehm. Kuigi tuul käkib jahi jubedalt ära, kuuldavus olematu, siis piisavalt ligidale ja õigesse kohta sattudes on mulksumist küll.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...