Söödakapsa seeme
- Patterdale
Söödakapsa seeme
Kõige odavam kapsaseemne müüa mille suutsime leida müüb 225eek/kg,
mina omale tellin ühe paki 5kg,kui keegi on veel huvitatud, antke teada ma võin rohkem ka tellida.
mina omale tellin ühe paki 5kg,kui keegi on veel huvitatud, antke teada ma võin rohkem ka tellida.
Dog and man are truely partners in the hunt.
- Patterdale
-
- Patterdale
-
-
Patterdale kirjutas:Ma võin tellida palju tahate aint hind **** pole ikka se millest põdrad telefonis rääkisid,käibest ei rääkind naad sõnagi enne kui arve koos kapsaga kohal oli,esimene10kg jõudis kohale helsingisse 30.05 tuleb siia ära.
paar kilo võtaks sellisel juhul ära. vaataks ja prooviks, kuidas töötab
-
Re: Söödakapsa seeme
Tublid mehed Järvamaal - isegi talvel söödapõllult lumi koristatud

ikka lõbusalt
aivar00 kirjutas:Tublid mehed Järvamaal - isegi talvel söödapõllult lumi koristatud![]()
![]()
Jah, põld fööniga puhtaks ja lehed puudele tagasi õmmeldud.
Tagantvaates on see fotol 2 "trofee" tõenäoliselt ilus
. Ilusam oleks veel kui "trofee" oma "apelsinikoore vaba" nahka
päikese käes soendaks
.
Meil millegipärast tänavu söödapõllud väga kehvalt arenenud. Ei teagi mis viga - ühelgi aastal ennem ei ole sellist asja olnud. Taimede kasv justkui täiega peatunud. Ei oska muud arvata, kui külm ning vihmane ilm. Ainuke lootus "põdratrofee" jaoks kui kohe külmaks ei lähe on talunike talirapsi põllud. Raps seal praegu ca 5 cm kõrgune.

Meil millegipärast tänavu söödapõllud väga kehvalt arenenud. Ei teagi mis viga - ühelgi aastal ennem ei ole sellist asja olnud. Taimede kasv justkui täiega peatunud. Ei oska muud arvata, kui külm ning vihmane ilm. Ainuke lootus "põdratrofee" jaoks kui kohe külmaks ei lähe on talunike talirapsi põllud. Raps seal praegu ca 5 cm kõrgune.
ikka lõbusalt