MLP kirjutas:sai toodud sealt kõige jämedam punutud võrk ..laikasid see ei pidanud,tõmmati laiali kohe...hiljem sai toodud sealt samast keevis võrk.... nyyd võib karu enda aeda panna......
2,8 mm?
MLP kirjutas:sai toodud sealt kõige jämedam punutud võrk ..laikasid see ei pidanud,tõmmati laiali kohe...hiljem sai toodud sealt samast keevis võrk.... nyyd võib karu enda aeda panna......
plaaster kirjutas:MLP kirjutas:sai toodud sealt kõige jämedam punutud võrk ..laikasid see ei pidanud,tõmmati laiali kohe...hiljem sai toodud sealt samast keevis võrk.... nyyd võib karu enda aeda panna......
2,8 mm?
hundikütt kirjutas:See roheline ei kõlba karu p.... kah,ikka tsingitud.Rohelisest võib kana aeda ehitada ja nokivad ka laiali
hundikütt kirjutas:Kuule Puugi,mis tähendab müüakse ainult firmadeleNõuka aeg tagasi tulnud või-sina saad ja sulle ei müü
Ma saan aru,et on jae ja hulgi müük aga ,et ainult firmadele
Pole kuulnud ja ei usu ka.
baddmann kirjutas:OT: mulle tundus kah veidi naljakas sõnastus (või siis veidi naljakas müügistrateegia), aga muideks, seda ON ette tulnud ka mujal. Näiteks mõne konkreetse toote (või tootegrupi) maaletooja ei müü tarbijale, vaid ainult firmale. Ning muideks, milles on point ? Tarbijalemüügi korral pead arvestama veidi teistsuguste pretensioonide esitamise tähtaegade jms-ga (ma peast ei tea kõike, vabandan), kui teisele ettevõtjale müügi korral. Müüja lihtsalt ei viitsi üksikisikuga jännata, kuna reeglina igaüks, kel konkreetse kaubagrupi toodet vaja läheb, soovi korral ikka mingi firma leiab, kelle nimele lasta arve väljastada. Pealegi, sularaha seal vast ikka vastu võetakse
BM
jyri kirjutas:No mida te hädaldate, arumaeisaa. Selleks, et koer ei näriks rihma, mille otsas istub, peab see rihm olema ALGSELT hoopiski kett. Paar korda ebaõnnestunut katkinärimiskatset ja kogu edasine elu istub rahulikult tavalise nööri otsas. Sama aedikuga- pistke kutsa algul väikesesse, aga " mittenäritavasse ja mitte altkaevatavasse " aedikusse, ja eluks ajaks selge, et aed tähendab liikumispiiret. !
hundikütt kirjutas:See roheline ei kõlba karu p.... kah,ikka tsingitud.Rohelisest võib kana aeda ehitada ja nokivad ka laiali