Victoria püssi ja panniga
Re: Victoria püssi ja panniga
Kuidagi käest läheb ära see saade. Järjest rohkem muutub arusaamatumaks, kellele seda tehakse. 

Mart kirjutas:Kuidagi käest läheb ära see saade. Järjest rohkem muutub arusaamatumaks, kellele seda tehakse.
Õige. See hooaeg oli minu viimane.
Saade iseenesest on peresaade mitte jahisaade ja selles saates on omamoodi reeglid.
Ehk jahtisaadet nagu teha ei saagi

Aga kui keegi on huvitatud järgmisel hooajal alustama saatejuhi rolli siis alati saab läbi rääkida. Ilmselt on oodatud naisi

Jõudu teile, mina lahkusin sellest rollist.
www.brown-pearl.com
www.jaljekoer.net
www.jaljekoer.net
Viga polnud üldse saatejuhis. See igati klappis, et noor jahimees rändab mööda maad ringi ja otsib jahi õpetusi-kogemusi-lugusi. Ainult mida polnud olid need mehed, kes omi tarkusi peaks jagama. Ise olen ka sellise asjaga kokku puutunud, et tahaks nagu midagi teada, aga pole kellegi käest küsida. Siis otsidki abi netiavarustest ja vaatad Wild TV jahikanalit. Sellest ka see foorum siin sündis.
Mart kirjutas:Viga polnud üldse saatejuhis. See igati klappis, et noor jahimees rändab mööda maad ringi ja otsib jahi õpetusi-kogemusi-lugusi. Ainult mida polnud olid need mehed, kes omi tarkusi peaks jagama. Ise olen ka sellise asjaga kokku puutunud, et tahaks nagu midagi teada, aga pole kellegi käest küsida. Siis otsidki abi netiavarustest ja vaatad Wild TV jahikanalit. Sellest ka see foorum siin sündis.
Eks see õige jutt jah. Oli palju kordi nii et kui küsid niisama siis räägivad ja kui nägi et kaamera töötas siis jäädi kohe vait, jalutati minema. Loomulikult mina sain palju palju õpetavaid lugusi ja kogemusi vandelt jahimeestelt. See et keegi neid edasi annab on super hea ja kahju on kui neid salajases hoitakse. Kuidas need noored ikka õpivad ja isesesivalt õpitakse tihtilugu valesti.
www.brown-pearl.com
www.jaljekoer.net
www.jaljekoer.net
Vaatasin seda viimast pardijahisaadet.Vicky laseb parti sama hästi,kui mina
No ma ei tea,miks ei või see saade just selline olla.Suuri õpetussõnu leiab ka raamatust,kui kaamera ees rääkijaid pole.Minule meeldib ja üks eestikeelne jahiga seotud saade võiks ju ikka olla.Kes tahab leiab vigu igalt poolt.Kui Victoria nüüd tõesti lõpetab siis,hei jahitibid,lennake peale.Uut saatejuhti on vaja!..........Aga arvestage,et Vicky oli hea
.

Naine võib olla,koer peab olema!
sooviku kirjutas:Vaatasin seda viimast pardijahisaadet.Vicky laseb parti sama hästi,kui minaNo ma ei tea,miks ei või see saade just selline olla.Suuri õpetussõnu leiab ka raamatust,kui kaamera ees rääkijaid pole.Minule meeldib ja üks eestikeelne jahiga seotud saade võiks ju ikka olla.Kes tahab leiab vigu igalt poolt.Kui Victoria nüüd tõesti lõpetab siis,hei jahitibid,lennake peale.Uut saatejuhti on vaja!..........Aga arvestage,et Vicky oli hea
.
Kas just hea aga sai ära proovitud. Tänud positiivse suhtumise eest.
Mina ei ole just teles esineja tüüp aga ehk leitakse mõni suurem lobiseja/ esineja nagu telesse ikka vaja on.
Võin seda ka öelda et see kerge ei saa olema ja kodused asjad võib ära unustada

Lapsed koerad need on kodus ja ootavad terve hooaja ja vinguvad millal see saade sul ükskord lõppeb?
Ja kindlasti peab arvestama sellega et koera saatesse kaasa võtta ei saa. Kuigi ta on jahis väga vajalik, ta on ustav sõber ja kaasa ei saa. ( kurb oli vaadata kui trepil mind ootama jäi ja aru ei saanud miks ma kodus pean olema... sa ju läksid püssiga,jahi riietega välja)
Ärge unustage see on peresaade

Ja see on töö kuhu tuleb võtta ainult need töövahendid mis produtsent käsib. (koer sinna ei kuulu)
Seega oli ka see üks põhjus miks ma selle lõpetasin, et mul koer oli kaks hooaega kodus kuna jahile kaasa võtta ei tohtinud

Vajadusel võin nõuga abiks olla, kui tuleb täeisti tutikas jahitibin kes vajab nats infot.
Igaljuhl jõudu sellele kes julgeb proovida.
PS!
Mina aga ootan ikka julgeid helistajaid, kui jahi lask läheb nats nihu. Olen selleks koera välja koolitanud ja uskuge mind mu koer on väga hea oma töös. Selleks olen küll valmis 24h et koer tööd saab, mis ei tähenda seda et te täpselt laskma ei peaks

Kiiret pole kuhugi mu koer võtab jälje ülesse ka pärast 24h.Ka siis kui konkreetselt verd ei ole.
Mis veel tähtis . Vaadake mu kodulehte http://www.jaljekoer.net. Kohale on kutsutud kõik jahikoerad kes on huvitatud jäljetööst.
www.brown-pearl.com
www.jaljekoer.net
www.jaljekoer.net
- sammal.habe
mul läks netiavarustel üht Vicky pilti nähes lambike peas põlema ja tekkis deja vu tunne - olen sellist tegelast juba kusagil varem näinud... olingi!
vaadatagu seda läbi huumoriprisma ja ei kuidagi teisiti!
(ning kui just järele mõelda, siis ei ole nii mõnedki meesjahimehed Rambo-ihalusest priid...)
edit: lisatud foto eemaldatud V. soovil.

vaadatagu seda läbi huumoriprisma ja ei kuidagi teisiti!
(ning kui just järele mõelda, siis ei ole nii mõnedki meesjahimehed Rambo-ihalusest priid...)
edit: lisatud foto eemaldatud V. soovil.
Viimati muutis sammal.habe, K Nov 07, 2012 9:31 am, muudetud 1 kord kokku.
- aadu kadakas
Pole pilti, pole kommentaari.
Viimati muutis aadu kadakas, N Nov 08, 2012 1:22 am, muudetud 1 kord kokku.
- aadu kadakas
Victoria kirjutas:Ärge unustage see on peresaade
Tore, et see naerunäoga repliik just Teie enda poolt öeldud sai. Muidu oleks hakanud ka kuidagi selle saate identiteeti taas otsima.
Aga hea oli, et jahindus leidis ikkagi kajastamist ning seepärast hea, et ikka oli.
Selle saate tegemisel on mingi eesmärk, aga siiani pole see eriti välja tulnud. Kui eesmärgiks on jahindust tutvustada, siis võiks, pigem peaks andma seal sõna jahimeestele kes tegelevad igapäevaselt jahindusega, seirega, uluki hooldusega jne. Võiks ka näidata head tahet ja anda ka sõna tavalisele lihtsale maaomanikule. Kajastada võiks turismijahi pakkujaid jne. Kokandus võiks olla väike osa lisana. Muidugi saatelõik kauplustega kes tegelevad ja pakuvad jahitarvikuid. Saadet peaks juhtima lisaks veel keegi kes oleks rohkem avatum.
Jõudu ja jaksu!
Jõudu ja jaksu!
Otto kirjutas:Selle saate tegemisel on mingi eesmärk, aga siiani pole see eriti välja tulnud. Kui eesmärgiks on jahindust tutvustada, siis võiks, pigem peaks andma seal sõna jahimeestele kes tegelevad igapäevaselt jahindusega, seirega, uluki hooldusega jne. Võiks ka näidata head tahet ja anda ka sõna tavalisele lihtsale maaomanikule. Kajastada võiks turismijahi pakkujaid jne. Kokandus võiks olla väike osa lisana. Muidugi saatelõik kauplustega kes tegelevad ja pakuvad jahitarvikuid. Saadet peaks juhtima lisaks veel keegi kes oleks rohkem avatum.
Jõudu ja jaksu!
Täpselt õige.
Mina lõpetasin selle ära ja eks vaatame siis juba uuel hooajal, kes saatejuhi kohale astub.
www.brown-pearl.com
www.jaljekoer.net
www.jaljekoer.net