Rajakaamera
Rajakaamera
Oleks tarvis rajakaamerat, aga probleem on selles, et valida ei oska.
Olen juba mitu korda jahipoodi sisse marssinud arvates, et poest väljun juba rajakaameraga, aga poes seda valikut nähes olen ikkagi ostmata jätnud.
Millist rajakaamerat soovitate? Need aparaadid mis pildi kohe koju kätte saadavad on muidu kenad küll, aga siis peab ju iga kuu maksma ja nendel tavalistel mälukaartidega variantidel kulub arvatavasti mälukaardi pesa ajapikku ära.
Olen juba mitu korda jahipoodi sisse marssinud arvates, et poest väljun juba rajakaameraga, aga poes seda valikut nähes olen ikkagi ostmata jätnud.
Millist rajakaamerat soovitate? Need aparaadid mis pildi kohe koju kätte saadavad on muidu kenad küll, aga siis peab ju iga kuu maksma ja nendel tavalistel mälukaartidega variantidel kulub arvatavasti mälukaardi pesa ajapikku ära.
Ärge pikka viha pidage!
Re: Rajakaamera
Kasukas kirjutas:... ja nendel tavalistel mälukaartidega variantidel kulub arvatavasti mälukaardi pesa ajapikku ära.
See on nüüd küll väljamõeldud mure.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
See on nüüd küll väljamõeldud mure.
On jah väljamõeldud. Ainult arvasin, et selline mure võib kimbutama hakata

Ärge pikka viha pidage!
...seda teemat lugedes tekkib pilt kitsest kahe heinakuhja vahel... sa mõtle välja palju raha on kaamera jaoks, siis mõtle palju metsa vahet sõita viitsid (mälukaardiga variant) ning siis löö ebay lahti ja osta või jäta eesti poodidesse raha.
Pole looma, pole probleemi!
Kui inglise keelt jagad, siis on hea veebileht
http://www.chasingame.com/index.php?id=2
Sellelt lehelt saad hea ülevaate kaamerast, enamus mudeleid läbi testitud.
Ise kasutan Wildview x35, kenasti mind juba paar hooaega teeninud.
http://www.chasingame.com/index.php?id=2
Sellelt lehelt saad hea ülevaate kaamerast, enamus mudeleid läbi testitud.
Ise kasutan Wildview x35, kenasti mind juba paar hooaega teeninud.
http://beta.album.ee/antilaht
- sammal.habe
mõnel Moultrie kaamera mudelil , näiteks D-40-l, kustub LCD displei ca aastaga.
mul on 2 Moultrie D40 IR-kaamerat, mõlemal läksid displeid, samuti kaasforumant Metsavanamehe omal. üks siingi foorumis osalev tegija vahetas displeid ära (näikse et Moultrie on veast teadlik ja tarnib meelsasti varuosi), ent aasta möödas ja numbrid hakkavad taas kustuma...
samas on Moultrie kasutajasõbralik ja patareid peavad kaua vastu... võtsin nüüd prooviks ühe odava Moultrie tavavälguga kaamera ka.
odava otsa jurakas Wildgame Innovations W3X tiksub juba teist aastat probleemideta. sellel on oma häda - objektiiv kipub kergesti uduseks. iga kord mõtlen et peaks miski uduvastase vahendiga määrima.
mul on 2 Moultrie D40 IR-kaamerat, mõlemal läksid displeid, samuti kaasforumant Metsavanamehe omal. üks siingi foorumis osalev tegija vahetas displeid ära (näikse et Moultrie on veast teadlik ja tarnib meelsasti varuosi), ent aasta möödas ja numbrid hakkavad taas kustuma...
samas on Moultrie kasutajasõbralik ja patareid peavad kaua vastu... võtsin nüüd prooviks ühe odava Moultrie tavavälguga kaamera ka.
odava otsa jurakas Wildgame Innovations W3X tiksub juba teist aastat probleemideta. sellel on oma häda - objektiiv kipub kergesti uduseks. iga kord mõtlen et peaks miski uduvastase vahendiga määrima.
Kasukas kirjutas:nendel tavalistel mälukaartidega variantidel kulub arvatavasti mälukaardi pesa ajapikku ära.
Aga sa seda ei karda, et autol tankimisega bensupaagikork ära kulub?

Ei, see ei ole Rio de Janeiro, see on hoopis midagi hullemat.
Kõige enne võib juhtuda see, et keegi su kalli aparaadi lihtsalt pätsu paneb.
Pole looma, pole probleemi!
Olen kasutanud praeguseks 3 eri tootja kaameraid:
Ltl Acorn, mudel 5210
Moultrie D-55
Primos Truth Cam 46
Kõïk siis IR välguga mudelid. Igal kaameral oma head ja vead. Primos meeldis vist oma pildikvaliteedi tõttu enim, soovitaksin seda. Ltl Acorni kaamera välk neist kolmest kõige nõrgem.
Samas Raplas just Moultrie parima hinnaga üldse Eestis. Kui lombi tagant saad tuua, siis 95 USD Primose eest pole just liiga palju.
Ltl Acorn, mudel 5210
Moultrie D-55
Primos Truth Cam 46
Kõïk siis IR välguga mudelid. Igal kaameral oma head ja vead. Primos meeldis vist oma pildikvaliteedi tõttu enim, soovitaksin seda. Ltl Acorni kaamera välk neist kolmest kõige nõrgem.
Samas Raplas just Moultrie parima hinnaga üldse Eestis. Kui lombi tagant saad tuua, siis 95 USD Primose eest pole just liiga palju.
- sammal.habe
kuidas Acorn külma-niiskust kannatab? Moultried on ses asjas üsna hästi vastu pidanud.
☞ meie toimetused sõnas ja pildis www.salmejahiselts.ee
Kasutan samamoodi Acorne ja Scoutguarde, pildi kvaliteedi poolest mõlemad väga head (oleneb mudelist) ja on vastupidanud niisked ilmad, kui ka eelmise aasta külma talve.
Iga lõpp on uue algus...
Acorn teist aastat järjest metsas - töötab muidu laitmatult. Hommikutundidel ainult lööb vahest objektiivi uduseks, aga mõne aja pärast on jälle selge. Kas sama asi on ka teistel mudelitel? Endal ei ole teistsuguste kaameratega kogemusi.
Selle objektiivi nn udutamise vastu ei olegi rohtu,või?