Väikekiskjad
Re: Väikekiskjad
Täitsa tõsine lambarebane
Nugise pildi panin meelega selle kaadri, et oleks raskem arvata - oleks võinud isegi mõistatusena esitada, aga no puugi ütles laksust õigesti. Ja mis mõistatus see ikka on kui põhimõtteliselt on vastuseks ainult 2 varianti.

Nugise pildi panin meelega selle kaadri, et oleks raskem arvata - oleks võinud isegi mõistatusena esitada, aga no puugi ütles laksust õigesti. Ja mis mõistatus see ikka on kui põhimõtteliselt on vastuseks ainult 2 varianti.
On keegi juba rauad ülesse pannud ja mõne nugise saanud? Kas hakkab juba nahk looma? Omal küll rauad metsas, aga ülesse pole veel pannud. Muidu nugist ikka näinud, ilusa koheva karvaga juba.
- JahikoerTaks
Kas keegi ise ka lõkse teeb ?
Selliseid mida tehakse kohe metsa ja kaasa võtta ei saa

JKT !
Lõksud üleval ja üks ka käes.Nahk tip-top ja saba kahar.Nii,et edu kõigile. 

Sai ka koeraga üks kinni püütud ja karv on nagu talvel.Hakake,aga tegutsema! 

Seda on hea kuulda, pean oma esialgsest plaanist kinni ja panen nädalavahetusel lõksud püüdma. Edu siis kõikidele nugiseküttidele.
Kas käpa alused on ka karvased juba?Pole veel raudu üles seadnud aga lähiajal plaanis.Edu.
Arvad,et talveks saavad kivinugisest metsnugised või 

Suvel pole metsnugise käpaalused karvased, talvel aga on.
On täitsa villased juba. 

Mul nugistega selline jama, et reedel viisin kastid metsa ja söödaks panin verist maksa ja siis järgmine päev panin veel roiskunud pardi sulgi ja muid osi kah sinna ning riputain CD plaadi kah iga kasti juurde(välismaa foorumites kirjutati, et CD plaat pidi aitama), aga mida pole on nugised. Ma nägin seal samas metsas suvel kaks korda nugist. Kas viga võib selles olla, et kastid veel liiga vähe metsas olnud, või selles, et ma käin liiga tihti kontrollimas?
Ma pole raudu veel kastidesse pannud.
Ma pole raudu veel kastidesse pannud.
Ärge pikka viha pidage!

Naine võib olla,koer peab olema!