koera gps

Jaht koertega ja kuidas oma lemmik tööle saada .
Vasta
puugi

Re: koera gps

Postitus Postitas puugi »

Kui on tegu suurte teedeta metsadega tuleks muretseda nimetatud GSM süsteem lisaks,et vajadusel koer leida. :!:
Ahto Kattai

Postitus Postitas Ahto Kattai »

Ja ikkagi tunnen ma mingit lehka,vist kala mädanemist :P Aga kes pole ise oma koeri mööda ilma taga otsinud see ei näe ka probleemi! Miks Ultrapointi(v misiganes)ei kasuta:siis kõik ei saa kirurgiks õppida,nagu poliitikud soovitavad,keegi peab koristaja ka olema.Aga mine tea järsku mõni lennuk kukubki koerale kaela :wink:
TRG

Postitus Postitas TRG »

Kas see GSM'i süsteem näitab koera liikumist nii öelda "laivis"? (nagu astro)
Õnne peab olema
Siig

Postitus Postitas Siig »

Ei näita. Seal peaks olema nii, et kui saadad sõnumi, siis näitab ta hetkelist koera asukohta kaardil.
TRG

Postitus Postitas TRG »

Siis ta ennast küll ärr ei tasu... :roll:
Õnne peab olema
puugi

Postitus Postitas puugi »

Me istutame koertele topelt kaelused kaela,et mingigi pikendus oleks.Lihtsalt tavaline Tracker+Astro ja kui ühest levist väljas,siis teisega saab ikka suuna kätte ja sõitta Astro levisse tagasi.Aga kellel omal koera ei ole see nendest asjadest midagi ei noki kah!Ja akud on Astrotel ikkagi nõrgad.Aga parem ikka kui üldse mitte midagi! :P
Kasutaja avatar
Feen

Postitus Postitas Feen »

Mul Astro vist ca aasta, siiani peab laetud aku 3 jahipäeva vastu. Vanasti pidasid muidugi nt telefoni akud ka nädal vastu aga nüüd 1 päev ja nii see pidavatki olema. Selles valguses pole kolmel päeval häda miskit. Eriti kui vahepeal juurde laadida kannatab.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
jyri

Postitus Postitas jyri »

puugi kirjutas:Me istutame koertele topelt kaelused kaela,et mingigi pikendus oleks.Lihtsalt tavaline Tracker+Astro ja kui ühest levist väljas,siis teisega saab ikka suuna kätte ja sõitta Astro levisse tagasi.Aga kellel omal koera ei ole see nendest asjadest midagi ei noki kah!Ja akud on Astrotel ikkagi nõrgad.Aga parem ikka kui üldse mitte midagi! :P

Kuskil 5 aastat tagasi nägin ühe Aegviidu mehe isetehtud süsteemi:Astro rihma( tollal "rakised, sest DC20) külge oli kinnitatud eraldi toitega pisike aku (kesvusega ca.1 nädal) ja karbike , kus sees sommide tüüpi tracking süsteem . Koerale tuli lisaks kaelale vaid mõnikümmend grammi. Kui koeraga peeti jahti, sai Astrolt iga 5( 10 või 30) sek järgi asukoha, kaugustel 1...3km(seal künkaid palju, jäävad ette). Kui koer tegi pikka spurti ja kadus Astrolt, siis sai orienteeruva otsingu koordinaadid kätte mobiilile ja asukohta jõudes hakkas jälle nägema Astrolt. Rääkisin sellest ka Kauposaarva`le, aga ta pole jahimees mitte ja vist ei saa asjast aru nii, nagu koerasõbrad tegelikult vajavad.

Omal "Astrod" töötavad 10 s intervalliga ja mõõdetud kestvus jutti üle 20 tunni! (y) .Lisaks "suunatud toimega" antenniga tõuseb saate kaugus peaaegu 2 korda!
andrus

Postitus Postitas andrus »

Minule tegi KAupo ühe kaardi........on see siis nüüd ebaseaduslik või mitte,mul suht koht suva aga kui ma tahaksin sellist asja omandada mõnest vastavast asutusest olen enam kui kindel laiutataks ainult käsi ja öeldaks pole üldse võimalik.

Mees kellest on ka reaalselt kasu saab järjepidevalt üle küüru ja need tundmatud kes propageerivad järjepidevalt keelatut..................????
jahismurf
TRG

Postitus Postitas TRG »

puugi kirjutas:Ja akud on Astrotel ikkagi nõrgad.Aga parem ikka kui üldse mitte midagi! :P

DC 30 aku peab küll väga ilusti,saab vähemalt 2 jahipäeva teha ilma laadimata,vastuvõtjale on mul kaasas 2 paari akusi :) .Ainus mure Astroga meie kandis see(mäed,orud jms),et levi kaob u. 1 km pealt ära...mõnes kohas jällegi võtab ilusti üle 2 km ära.Õnneks meie metsad väga suured pole seega pead lihtsalt tee või sihi peale õigel ajal ette jõudma,et saaks koonuka kätte :wink: :lol:.
Õnne peab olema
Ahto Kattai

Postitus Postitas Ahto Kattai »

Et aku võib ju paar jahipäeva vastu pidada,kõik jahipäevad ei ole ka ühepikkused.Kuna iial ei või teada,kuidas järgmine jahipäev kulgeb,ei julge mina küll pooliku akuka uude jahti minna.Tuleb lihtsalt laiskusest üle olla ja õhtul akud täis laadida! Elu on näidanud,et lootus-"ehk veab välja"maksab ennast kõige magusamal hetkel kätte! Astrole pistad taskust tagavara akud sisse,kui aga rihmad tühjaks saavad on kööga! Eks see oleneb muidugi suuresti ka koertest,mõnel juhu pole ju see astro üldse vajalik.
Viimati muutis Ahto Kattai, P Nov 18, 2012 3:47 pm, muudetud 1 kord kokku.
kakuke

Postitus Postitas kakuke »

Mina saan ka enda omaga muretult 3 jahipäeva mööda saata. DC40 rihm ja aasta vana.
Muidugi need, kes pool ööd koera taga otsima peavad, neil jahipäevapikkus ka teine, kui mul (mul ta vast keskmiselt 6-7h).
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
aadu kadakas

Postitus Postitas aadu kadakas »

Tulles korraks tagasi selle vaidluseks kujunenud teemaosa juurde ...
Tegemist pole ju selgelt must-valge situatsiooniga. Eks paljud arendused on mingil hetkel nö illegaalses olekus seni, kuni nad saavad patenteeritud, vastavad litsentsid ning kasutajatele tekivad erinevad garantiid. Sealhulgas pean silmas nii inimest, kui ka koera. Enamike taoliste asjade tarbeks on regulatsioonid, mida vastavalt tõepoolest kohendatakse või arendatakse. Küllap tulevad mängu erinevad riigikaitselised mehhanismid jmt. kaalutlused.
Fakt on see, et keegi pole täiuslik. Seega ei tohiks tekitada olukorda, kus mängu tulevad erinevad emotsioonid (kellel on või pole koer, riik on molu ja firma on ahne ning keegi julgeb rääkida või arutleda öövaatlussihikutest, jahiambudest jmt), et õigustada valet käitumist või normiks saanud oponeerumist mõistlikule korrale. Seega toetan ma ennekõike seda mõttelaadi, mida Rixa väljendab.
Kui ma ostan auto, keegi tuunib ta ära, kas ma siis ei pea liiklusseadust täitma või enda ja teiste elu austama? Samas lootes, et auto garantii peaks ikka ju kehtima
Kui keegid nii teevad või kuskil maal nii saab - no mis mina sellise lähenemisega peale hakkan?
kauposaarva

Veidikene siis minupoolsest tööst!

Postitus Postitas kauposaarva »

.
Viimati muutis kauposaarva, T Dets 04, 2012 8:41 pm, muudetud 1 kord kokku.
rixa

Re: Veidikene siis minupoolsest tööst!

Postitus Postitas rixa »

kauposaarva kirjutas:Kõigile pikalt ja laialt vaidlejatele ÜKS OLULINE TEADAANNE!

Ja kunagi varemgi mainisin, et olen teinud Regiole alltööd! Aga tekib küsimus: MIKS? Kui neil on toatäis mehi...

Mõni aeg tagasi Regio mehed ise küll väitsid, et sa käisid seal küll tööd küsimas, aga ei palgatud.
Vasta