aadu kadakas kirjutas:Noor jahimees "koppaga" hirmutas ära![]()
Vähem on tõesti, aga põjust ei julge veel arvata. Põhjuseid on ilmselt mitmeid.
Ma arvan küll, et koppast oli vähe kasu

aadu kadakas kirjutas:Noor jahimees "koppaga" hirmutas ära![]()
Vähem on tõesti, aga põjust ei julge veel arvata. Põhjuseid on ilmselt mitmeid.
Tormis kirjutas:Kui ilveste ja huntide toidubaas (metskits) on vähenenud, siis võetakse ette kährikud ja metssea põrsad. Ma ei imestaks, kui suve lõpus küsitakse, kus on metssea põrsad. Kui suve lõpul metssead suurtes karjades, siis arvata võib et võsavillemid on matti võtmas.
peepk kirjutas:Kui eri paigus, siis jah uputus. Kui ühel kindlal kohal, no siis urusüsteem lähedal.
hundikütt kirjutas:Peaks võibolla teema nimetama ümber,,Küll on kährikuid siginenud,,.Kuidas mujal kähraga lood on. Meil Pärnumaal on see elukas kärntõvest see aasta prii ja siginud hoolega.Olen 30 tk viimase paari nädalaga kätte saanud ja kõik terved.Ka sõber on 30 ne ringis võtnud ja sama lugu.Samas möödunud aasal üle poolte olid paljad ja koera pidi pidevalt tohterdama.Nüüd seda muret enam pole.
heyx kirjutas:hundikütt kirjutas:Peaks võibolla teema nimetama ümber,,Küll on kährikuid siginenud,,.Kuidas mujal kähraga lood on. Meil Pärnumaal on see elukas kärntõvest see aasta prii ja siginud hoolega.Olen 30 tk viimase paari nädalaga kätte saanud ja kõik terved.Ka sõber on 30 ne ringis võtnud ja sama lugu.Samas möödunud aasal üle poolte olid paljad ja koera pidi pidevalt tohterdama.Nüüd seda muret enam pole.
Väga tublid!! Oleks meil selliseid mehi rohkem. Ainult nime veidi valesti valinud
hundikütt kirjutas:Meil Pärnumaal on see elukas kärntõvest see aasta prii ja siginud hoolega